fbq
Kotimaa
22.09.2021 23:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Valtteri Bottas
Mitä ihmettä? Formulatähti Valtteri Bottas rakentaa ökymökkiä Lappiin
Kotimaa
22.09.2021 23:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Moni Valtteri Bottaksen, 32, someseuraaja hieraisi tänä aamuna silmiään, kun formulakuski julkaisi yleisellä Instagram-tilillään kuvia rakennusvaiheessa olevasta salamökistään.

Valtteri jakoi kuvat viime yönä Suomen aikaa, ja niistä selviää, että salamökkiä rakennetaan parhaillaan miehen kotimaassa, eli täällä Suomessa. Tulevan luksusmökin tarkkaa sijaintia ei voi kuvista sanoa, mutta Valtteri avaa kuvatekstissä sen verran salaisesta projektistaan, että mökin olisi tarkoitus olla valmis jouluksi Kilpisjärven suunnalla.

Lue myös: Valtteri Bottas kruisaili Lapissa – porot pinkoivat edessä niin lujaa kuin pääsivät!

Luksusta ja upeita maisemia

Neljän kuvan kuvakollaasi paljastaa, että ainakaan luksusta tulevasta salamökistä ei tule uupumaan. Kuvien perustella voidaan tulkita, että tuleva ökymökki on kaksikerroksinen, ja sen vieressä on joko toinen vastaavan näköinen tai sitten samaan lukaaliin kuuluva rakennus.

Rakennelmat ovat kaksikerroksisia ja tehty tummasta puusta kunnioittaen arktista kauneutta. Mökin sivuilla ei näy ikkunoita kuin vain jokunen, mutta mökin pää on täysin auki, mistä Valtteri voi ihastella revontulia ollessaan mökillään.

Lue myös: Hempeilyä ökyjahdilla! Valtteri Bottas nautiskeli Tiffany-rakkaastaan Italian auringossa!

Tällä hetkellä Valtterin tukikohtana hänen ollessa Suomessa toimii Nastolassa sijaitseva komea omakotitalo, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Formuloiden kuningasluokka F1 jatkuu tämän viikon sunnuntaina Venäjän Sotšissa, mistä se jatkaa matkaansa Turkkiin. Formulakausi päättyy joulukuun puolenvälin tienoilla, jolloin Valtteri varmasti nähdään Suomen Lapissa uudella mökillään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »