fbq
Kotimaa
24.04.2021 21:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Teron albumi ja YouTube
Tero Savikuja
Lempi roihuaa! BB-Tero Savikuja rakastui mystiseen mauritiuslaiseen kaunottareen ja teki hurjan muodonmuutoksen - katso kuvat!
Kotimaa
24.04.2021 21:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Teron albumi ja YouTube

Big Brother 2008 -kaudella toiseksi sijoittunut Tero Savikuja, 40, on tehnyt viime aikoina radikaaleja muutoksia elämässään. BB-kokemuksensa jälkeen mies vietti hiljaiseloa, mutta yritti kuitenkin löytää rakkautta eX-sinkku-ohjelmasta 2012, sekä Suomen ensimmäisen kauden Bachelorette-tv-ohjelmasta vuonna 2018. Kummastakaan ei rakkautta löytynyt, ja Tero päättikin karistaa Suomen pölyt jaloistaan.

- Tutkin eräitä lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia, ja aloin saada niin paljon törkeitä uhkailuja, että jouduin lähteä maanpakoon, Tero kertoi Seiskalle viime kesänä.

Vuonna 2019 mies pakkasi kamansa ja muutti ulkomaille. Nyt Ylitorniolta lähtöisin oleva moniosaaja asuu Keski-Euroopassa, ja on muuttunut ulkonäköään myöten.

- Luolamiestyylini on nyt historiaa! Leikkautin hiukseni, ajoin partani ja elän tällä hetkellä mukavaa elämää töitä tehden sekä urheillen. Kuntoilen kovasti, ja nyt kun kuntosalit on suljettu täälläkin päin, olen treenannut paljon kotona. Olen rakentanut jopa oman kuntosalin kotiini, Seiskan tavoittama Tero kertoo.

Lue myös: BB-Tero mukana kohutussa deittiohjelmassa – kuvailee itseään helpoksi kumppaniksi: "Jos kysyy muutamalta exältä, niin…"

Tero Savikuja

Kuvassa: Tero Savikuja vuonna 2020 ja nyt keväällä 2021.

Kuka on mystinen nuori kaunotar?

Sinkkuna pääsääntöisesti elellyt Tero vaikenee parisuhdestatuksestaan, mutta Seiskan tietojen mukaan pari kuitenkin tapailee keskenään. Seiskan tietojen mukaan salaperäinen kaunokainen on kotoisin Mauritiukselta, ikää hänellä on 31 vuotta ja hän työskentelee lähihoitajana.

- Olin treenaamassa salilla ennen koronasulkuja ja kyseinen neitokainen yhtäkkiä lähestyi minua. Alkukankeuden jälkeen sain pyydettyä häntä luokseni glögille, josta lähempi tuttavuus alkoi. Siitä se juttu sitten lähti, Tero muotoilee.

Tero ja rakas
Mimmi

Entinen luolamies oli jopa teetättänyt teemaan sopivat vitsikkäät paidat.

- Mauri osaa yhden sanan suomea, mutta itse puhun hänen kieltään krealolia ainakin yli sata sanaa, Tero kertoo, ja mainitsee arvostavansa mielitiettynsä kokkaustaitoja.

Tumman kaunottaren suomeksi osaama sana on kaikessa koreudessaan "mulkku".

Tero Savikuja

Lue myös: Muistatko BB-Teron? Sai törkeitä uhkailuja ja elää nyt maanpaossa luolamiehenä - katso kuvat!

Arkistovideo: Tero Savikuja kuvailee itseään helpoksi kumppaniksi

Entä, muistatko tämän? Big Brother 2008 -finaalihumua