fbq
Kotimaa
14.06.2021 19:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen
Sonja Länsivuori
Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuori antoi poikaystävälleen pakit kolmesti - kertoo nyt, mikä lopulta vei jalat alta!
Kotimaa
14.06.2021 19:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Timo Korhonen

Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuoren, 23, vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Ensiksi kaunotar joutui työttömäksi saatuaan peräti kolmet potkut koronapandemian vuoksi. 

Onni kuitenkin kääntyi ja nyt missifinalisti työskentelee suomalaisen design-yrityksen markkinointipäällikkönä, tekee sisällöntuottajan töitä ja häärii apulaismyymäläpäällikkönä muotiliikkeessä. Tämän kaiken lisäksi Sonjan aikaa vie myös missikiertue. 

Katso video: Sonja esittelee uuden missikodin Essi Unkurin kanssa!

Perin kuopiolainen parisuhde

Sonjan parisuhde on melko tuore, sillä pariskunta on ehtinyt pitää yhtä puolisen vuotta. Kuopiolaislähtöinen Sonja kertoo, että on löytänyt rinnalleen toisen helsinkiläistyneen kuopiolaisen.

– Emme tunteneet toisiamme Kuopiossa. Emme tienneet kummankin olevan kotoisin sieltä. Kuopiossa kaikki tuntevat toisensa, joten en uskonut, että hänkin on sieltä kotoisin.

Lue myös: Mukana uhkea kansansuosikki! Tässä ovat Miss Suomi -finalistit 2021: ken on heistä kaikkein kaunein? Katso kuvat!

Antoi pakit kolmesti

Miss Suomen All Stars -kauden finalisti on kilpaillut Suomen kauneimman tittelistä ensi kerran vuonna 2019. Sonja paljastaa myös, että sai yhteydenoton nykyiseltä seurustelukumppaniltaan jo silloin, kun näyttävä missi oli vielä edellisessä parisuhteessaan.

– Tässähän on sellainen nolo juttu, että seurustelin vielä edellisen poikaystäväni kanssa, kun nykyinen seurustelukumppanini alkoi laittaa minulle viestiä sosiaalisessa mediassa. Vastailin hänelle kohteliaasti, ja hän pyysikin minua treffeille kolme kertaa. Kieltäydyin totta kai kohteliaasti, koska olin parisuhteessa. En tosin koskaan kertonut hänelle, että olen parisuhteessa, Sonja kihertää.

Sinnikkyys palkittiin

Sonjan mukaan heidän suhteensa sai alkunsa sinnikkyyden ja loistavan ajoituksen myötä.

– Lopulta kun erosin edellisestä poikaystävästäni, tämä nykyinen oli juuri kysynyt uudestaan, mennäänkö treffeille. Silloin sanoin, että hyvä on, nyt voidaan mennä. Olin ihan vähän aikaisemmin eronnut, mutta siitä se sitten lähti, Sonja iloitsee.

– Pisteet siitä, että hän jatkoi yrittämistä, vaikka kieltäydyin monta kertaa. Osoitti ainakin olevansa päämäärätietoinen nuori mies. 

Sonja Länsivuori

Yhteinen treffikohde

Sonja paljastaa, että kyyhkyläisillä on jo perinteeksi muodostunut treffipaikka, nimittäin Suomenlinna. Pariskunta kävi siellä myös ensimmäisillä treffeillään. Nämä ensitreffit Sonja nimeää myös yhdeksi romanttisimmista teoista, joita hänelle on tehty.

– Hän vei minut kuitenkin Suomenlinnaan asti ensimmäisille kunnon treffeille. Hän oli hoitanut paikalle myös ruoat, viinit ja muut. Sinne pitää kuitenkin matkustaa lautalla ja kaikkea. Hän oli kantanut repussaan viinit ja muut eväät, niin kyllä se on ehdottomasti se (romanttisin ele). 

Lue myös: Miss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa!

 

Poikaystävät jäävät kakkoseksi

Missikiertueen aikana Sonja on viettänyt suurimman osan vapaa-ajastaan missifinalistien kimppakämpässä kanssaan asuvan vuoden 2019 Miss Suomen Anni Harjunpään kanssa. Molemmat misseistä ovat parisuhteessa, ja poikaystäviltä onkin tullut sanomista siitä, että töidensä kanssa kiireiset missit viettävät vapaa-aikansakin keskenään.

– Tulee myös kuittailua aika paljon, että te olette mieluummin kahdestaan kuin meidän kanssamme, niin onhan se fakta myös, Sonja täräyttää.

Lue myös: ”Miehet tervetulleita yökylään!” Missikaunottaret Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori muuttivat kimppakämppään – kuvat!

– Tietenkin olemme enemmän tekemisissä, koska asumme saman katon alla. Olemme yleensä kahdestaan, kun on vapaa-aikaa. Poikaystävät tulevat ehkä sitten kakkosena, missi naurahtaa.

Anni Harjunpää Sonja Länsivuori
Sonjan missikämppis Anni Harjunpää (vas.) kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2019.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »