fbq
Kimi ja Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen avoimena perheensä lomamatkasta - vihjaa uudesta kotipaikasta

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Kimi Räikkönen lomailee parhaillaan Italiassa vaimonsa Minttu Räikkösen sekä parin lasten kanssa. 

Tuoreessa julkaisussaan Minttu nauttii Toscanasta ökyauton päällä istuen. Yllään hänellä on musta mekko ja tyyliin sopivat aurinkolasit.

Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut italiasta vapaasti suomennettuna:

- Miten ihanaa olla kotona!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tietojen mukaan Räikköset eivät ole muuttaneet Sveitsistä Italiaan, joten todennäköisesti perheen lomavilla tuntuu vain sangen kotoisalta.

Nyt sammuu jano! Minttu Räikkösen aamujuoma-arsenaali hämmentää

Näet julkaisun myös täältä.

Instagramin tarinaosuudessa Minttu näyttää lisää lomamaisemiaan. Perheen lomavillasta löytyy esimerkiksi suuri uima-allas.

Altaalta näkyy Toscanan maaseutua peltoineen. Uima-allasvideon Minttu on merkinnyt sydämellä.

Huomasitko? Minttu Räikkösen ulkonäössä tapahtui muutos - kuva

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Montalcino
Montalcino on idyllinen paikka. Kuva keväältä 2022.

Lisäksi tarinasta paljastuu, että perhe nauttii lomastaan kovassa helteessä, Minttu on merkinnyt lämpötilaksi 37 astetta. Perheen kuopus on päässyt Kimi-isänsä harteille.

Kyyneleitä alttarilla: Kimi ja Minttu Räikkösen häistä viisi vuotta - muistatko Seiskan ainutlaatuiset kuvat seremoniasta?

Räikkösten lomamaisema sijaitsee Montalcinon kukkulakaupungissa Toscanan maakunnassa. Seutu tunnetaan erityisesti viinitiloistaan.

Toscana on muutenkin Kimille ja Mintulle merkityksellinen paikka. Pari avioitui San Galganon luostarissa Toscanassa elokuussa 2016.