fbq
Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi poseerasi pelkkä pyyhe päällään – mikäs siellä pullottaa?! Kuva!

Näyttelijä Mikko Leppilampi esitteli kuukausia kestäneen tehotreeninsä tuloksia.

Mikko julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kuntosalin pukuhuoneessa pelkkä pyyhe päällään. Mikko kirjoitti kuvansa yhteyteen, että hän on treenannut yhdeksän kuukauden ajan, ja kiloja on karissut seitsemän.

Mikko Leppilampi puhuu ensi kertaa hänen ja Maryam Razavin erosta Suomipopilla: Isot asiat eivät tapahdu hetkessä - siellä on syynsä!

Olo ennen kaikkee henkisesti parempi, ku ikinä! Mulle tärkeintä on ollu se, et hyvinvoinnista ja sen ylläpitämisestä on tullu selkeesti intohimo, jota on ehdottomasti ruokkinut, tottakai tulokset, mutta ennen kaikkea se, että monet muutkin on inspiroitunu mun omista rimpuiluista ja tsempannu sitä kautta jatkamaan ja tekemään entistä enemmän duunia tavotteiden saavuttamiseks. Kiitos siis siitä, Mikko kirjoitti.

Kuvassa katse kiinnittyy timmin yläkropan lisäksi näyttelijän pyyhkeen alueelle ja sen alta paljastuvaan pullotukseen.

Mikon kuva on kerännyt kymmeniä ihailevia kommentteja. Monet Mikon julkksiystävät kehuivat ja tsemppasivat toveriaan jatkamaan treenitaivaltaan.

Bra jobbat Micco, Hunkseista tuttu Jucci Hellström kommentoi.

Stadin revityin rieska! Nyt suostun pelaa Padelia sun parina, Radio Suomipopin Aamulypsyä juontava Juha Perälä kirjoitti.

Marry me, drag-artisti Petri ”kalkkuna” Svahn kuolasi.