fbq
Mikko Koivu pelaa NHL:ssä Minnesota Wildissä.

Mikko Koivun luksushuvila nousee Turkuun: mökki talon naapuriin – katso kuvat!

Kiekkolegenda Saku Koivu pääsi hiljattain huokaisemaan helpotuksesta, kun hänen yli 400 neliön omakotitalonsa rakennustyöt Turun Mälikkälässä saatiin päätökseen.

Saku Koivun ökylukaali valmistui: Autotallissa viherkatto!

Nyt Sakun, 42, pikkuveli Mikko Koivu, 34, on seuraamansa veljensä esimerkkiä, sillä kiekkomiljonääri on valjastanut apujoukkonsa rakennuspuuhiin Turun Kakskerrassa.

NHL-joukkue Minnesota Wildia kipparoivan Mikon tuleva koti ei kalpene Sakun luksuspytingin rinnalla. 

Arkkitehtitoimiston suunnitteleman talon huoneistoala on 336 neliötä, joten Mikon Helena-vaimolta ja heidän kahdelta pieneltä lapseltaan ei tila lopu heti kesken. 

Taloa halkoo pitkä käytävä. Sen varrelle tulee neljä vaatehuoneilla varustettua makuuhuonetta, joten Mikko lienee ottanut huomioon mahdollisen perheen kasvamisen.

Taloa ympäröi iso katettu terassi, josta on näköala merelle.

Omakotitalon viereen Mikko on pystyttämässä noin 100 neliön loma-asuntoa. Mökkiin on tulossa kaksi saunaa, joista toinen on puulämmitteinen ja toinen lämpenee sähköllä.

Päärakennusten lisäksi tontille nousee vajaan 50 neliön talousrakennus, jonka yhteyteen tulee jumppatila. Lisäksi tiluksille on tulossa tenniskenttä, joten Mikon ei tarvitse lähteä muualle hikoilemaan.