fbq
Mikael Gabriel

Mikael Gabriel itsevarmana uudesta musiikistaan: "Osaan kaikkein parhaiten"

Räppäri Mikael Gabriel, 32, helli fanejaan uudella musiikilla viime viikolla.

Video: Miljonääri-Henkka 2 | Henry Aflecht sekosi rahaan:  Pinosin käteistä nipuissa eteisen laatikkoon

Miklun uusi levy Big Steppa ilmestyi torstaina 24. marraskuuta. Albumia ei vielä löydy Suomen viralliselta albumilistalta, sillä listat julkaistaan kerran viikossa. Mikaelin sijoitus listalla selviää ensi sunnuntaina. Albumilistan top 50:ssä huomioidaan paitsi myydyt äänitteet ja lataukset, myös streamauspalvelut kuten Spotify.

Vertailun vuoksi edellisviikon top 50 -listalta löytyvät esimerkiksi viime vuonna julkaistu Erika Vikmanin esikoisalbumi, HIMin vuoden 1997 albumi Greatest Lovesongs Vol. 666 sekä saksalaispumppu Rammsteinin vuonna 2001 julkaistu Mutter. Listan kärjessä pomppivat Gettomasa, Haloo Helsinki! sekä Taylor Swift

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mitä tapahtui Mikael Gabrielille? Katosi mystisesti ja esti faniensa yhteydenotot

Big Steppa -levyltä löytyvä Drama-single nousi singlelistan 6. sijalle ilmestyttyään viikolla 43. Seuraavalla viikolla se putosi 20. eli viimeiselle sijalle, jonka jälkeen se katosi listalta kokonaan. Dramalla on Spotifyssa reilut 721 000 kuuntelua.

Syyskuun puolessavälissä ilmestynyt Vainois on kerännyt kuunteluita 741 000, kun marraskuun 3. päivänä singlenä julkaistu Aika on rahaa on puolestaan kerryttänyt 416 000 kuuntelukertaa. 

Miklun kuunnelluin kappale on vuonna 2015 julkaistulta Versus-albumilta löytyvä Älä herätä mua unesta, jota on kuunneltu Spotifyssa liki 16 miljoonaa kertaa.

Mikael Gabriel: Tämä on parasta isyydessä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mikael itse on ollut ilmeisen innoissaan albumin julkaisusta. Levyllä vierailevat esimerkiksi suhdesutinaräppäri William sekä tv-tähtenäkin kunnostautunut Sini Sabotage

- Tällä albumilla on mukana kaikki ne tyypit jotka määrää täs geimis. Tää albumi on se, joka määrää täs geimis, tuotantoyhtiö Universal Musicin kotisivuilla lainataan Mikael Gabrielin sanoja.

- Tää on se juttu, jonka mä osaan kaikkein parhaiten. Tää saattaa olla se juttu, jonka osaan kaikkein parhaiten kaikista täällä. Se jää teiän arvioitavaks. Mä toivon että te tykkäätte tästä taiteesta ja energiasta mitä me ollaan luotu teille.

Mikael Gabrielin syntymäpäiviä varjostaa Putin-tatuointi - räppäri sanoo nyt suorat sanat

Mikael on kihloissa norjalaisnäyttelijätär Triana Iglesiasin, 40, kanssa. Pariskunnalla on reilun vuoden ikäinen tytär.

Mikael Gabrielin Triana-rakas juhlan tuoksinnassa – kainalossa myös parin lapsi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juttua korjattu 2.12.2022 klo 11:43: Lisätty tieto siitä, että Mikaelin sijoitusta albumilistalla ei ole vielä julkaistu. Otsikosta poistettu virheellinen viittaus floppaamiseen, sillä tuorein albumilista ei ollut vielä julki.