fbq
Kotimaa
26.02.2022 12:41
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Mikael Gabriel
Mikael Gabrielin syntymäpäiviä varjostaa Putin-tatuointi - räppäri sanoo nyt suorat sanat
Kotimaa
26.02.2022 12:41
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Räppäri Mikael Gabriel, 32, juhli syntymäpäiviään perjantaina (25.2.), mutta juhlintaa varjosti ikävä kuohunta sosiaalisessa mediassa. Räppäri otti nimittäin Venäjän presidentti Vladimir Putinin kasvoja esittävän tatuoinnin jalkaansa vuonna 2016, ja tatuointi onkin noussut tapetille Venäjän aloitettua aseellisen hyökkäyksen Ukrainaa vastaan varhain torstaiaamuna.

Mikael julkaisi Instagram-sivullaan pitkän tilityksen, jossa avaa lopullisesti oman puolensa kuvasta ihollaan.

- Siistii et on synttärit, mutta samalla todella ristiriitaset fiilikset tästä päivästä, koska maailma on ajautunut todella surulliseen tilanteeseen. Tää sota on lähellä meitä ja herättää varmasti kaikissa paljon erilaisia tunteita, räppäri aloittaa.

Lue myös: Mikael Gabrielin matkustustyyli käänsi katseita: räppäri popsi eväitään lentokentällä – kuva!

- Tehdään tässä kohtaa yksi tärkeä asia selväksi. Kaikille teille ketä mun mielipide Putinista kiinnostaa, koska mulla oli joskus sen naama polvessa: Olin aikoinaan siinä uskossa, et se ajais rauhanomaisia ratkasuja seuratessani hänen toimiaan. Oon pahoillani et menin siihen lankaan, hän pahoittelee.

- Mitä enemmän vuosia on tullut lisää, sitä enemmän oon huomannut, et asia ei ole läheskään näin. Putin on jo pitkään näyttänyt mun silmissä diktaattorilta, jota kansa ei uskalla vastustaa ja joka tekee ihan mitä lystää, räppäri selventää ajatuksiaan.

Mikael kertoo viimepäivien seuraamisen olleen sydäntä raastavaa, sekä tuomitsevansa kaiken Ukrainassa paraikaa tapahtuvan.

- Nykymaailmassa ei ole tilaa sodalle, asiat täytyy ratkaista puhumalla, hän summaa.

Lue myös: Monikielinen kasvatus! Mikael Gabriel ja Triana-rakas haluavat lapsensa puhuvan kuutta eri kieltä

Mikael on peittänyt Putin-tatuoinnin vuosia sitten, ja presidentin päälle on isketty kuva leijonasta.

- Vuonna 2019 lupasin tatuoida leijonan Putinin päälle jos Suomi voittaa Venäjän miesten jääkiekon välierissä. Näin kävi ja siitä asti mun jalassa Putinin päällä on ollut leijona juhlistamassa tätä hienoa hetkeä. Tottakai juhlistettiin yhdessä Suomen voittoa myös viime viikolla! 

Leijonat voitti vuoden 2019 jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa paitsi Venäjän, myös loppuottelussa Kanadan, tuoden Suomelle kolmannen kultamitalin maailmanmestaruuskisoista. 

- Mä kannan vastuuni aina, mutta Putinia mä en kannata ja siksi toivon, ettette mua häneen enempää yhdistä. Se tuntuu suorastaan paskalta ja antaa täysin väärän kuvan siitä kuka olen tänään, räppäri toivoo.

Hän lähettää lopuksi tukensa Ukrainalle sekä kaikille, joita tilanne koskettaa.

 

Kuvan kommentit ovat täynnä onnentoivotuksia artistin syntymäpäivän johdosta, mutta myös Mikaelin avautuminen on kirvoittanut paljon positiivista palautetta.

- Paljon onnea! Elämä on hieno mahdollisuus kasvaa ja kehittyä aina loppuun asti, jos vain niin haluaa, julkkistoimittaja Maria Veitola kommentoi syntymäpäiväonnittelujen kera.

- Viisaita sanoja, onnea, eräs kirjoittaa.

 

- Miklu oot mun silmissä ainakin ollu aina hyvä ja rehellinen mies. Ei yks tatuointi pilaa sua ihmisenä, kommenteissa kehutaan.

Lue myös: TTK-tähti törttöili ratissa! Tästä on kyse Mikael Gabrielin ulosottosotkussa

Räppäri osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. kaudelle ja joutui jättämään tanssilattian neljäntenä. Katso videolta Mikaelin kommentit kisaan osallistumisesta.

Lue myös: Toimittajan kommentti TTK-kulisseista: Jouduin Mikael Gabrielin kiukuttelun kohteeksi – silti olen valtavan iloinen räppärin tanssiriemusta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »