fbq
isac elliot

"Mikä tuo pinkki asia päässäsi on?" Isac Elliot herätti hämmennystä lentomatkalla - matkusti luksustyyliin

Poppari Isac Elliot, 21, jakoi tiistaina Instagram-tililleen kuvan lentomatkastaan. Kuvasta päätellen Isac ei ole matkustanut missään pikkuruisessa halpalentoyhtiön purtilossa vaan reteästi businessluokassa isossa koneessa. Isac on matkustanut mukavasti kohti Kaliforniaa.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Isacilla on ollut lennolla levollisen näköinen makuusoppi, jossa hän on voinut pötkötellä vaakatasossa vuodeistuimella. Isac lekottelee kuvassa isot kuulokkeet korvillaan. Taustalla näkyy myös puhelimen latauspiuha pistorasiaan kiinnitettynä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eihhh, Isac Elliot seurustelee jälleen – katso, kuka on uusi rakas

Kuvassa huomio kiinnittyy rentoihin tummiin lökövaatteisiin pukeutuneen Isacin erikoiseen päähineeseen. Isac on päättänyt matkustaa vaaleanpunaisessa kypärämyssyssä, joka jättää paljaaksi ainoastaan hänen silmänsä ja osan nenänvartta. Kypärämyssy suojaa kätevästi myös niskaa ja kaulaa. Vaatekappale on tuttu etenkin pikkulasten vanhemmille, mutta toki kypärämyssy on kätevä päähine myös esimerkiki eräileville aikuisille.

Eri lentoyhtiöillä on erilaiset käytännöt pandemian aikana tutuiksi tulleiden kasvomaskien suhteen. Kuvasta ei käy ilmi, onko Isacilla vielä erillinen maski kypärämyssynsä alla vai luottaako hän pelkän myssykankaan pitävän mikrobit kurissa, mikäli koneessa on maskisuositus.

Isacin someseuraajat ovat hämmästelleet popparin päähinettä somessa.

- Mikä tuo pinkki asia päässäsi on? Isacilta kysellään kuvan kommenteissa.

- Hieno päähine, eräs kommentoija kehuu.

Isacin tuorein albumi julkaistiin vuonna 2017. Viime vuonna Isac julkaisi kolme singleä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy