fbq
Kotimaa
30.10.2021 21:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sabina Särkkä
Mikä bikinipeppu! Sabina Särkkä hehkutti taloprojektiaan julkaisemalla kuuman kuvan etelästä - katso!
Kotimaa
30.10.2021 21:33
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa ja tosi-tv-tähti Sabina Särkkä, 32, tunnetaan sosiaalisessa mediassa siitä, että hän ei arastele julkaista rohkeitakaan kuvia. Eilen perjantaina (29.10.) Sabina julkaisi upean mustavalkoisen kuvan, jossa bikineihin pukeutunut kaunotar katselee merelle. 


Kuva ei mitä ilmeisimmin ole aivan tuore, sillä Sabinan Instagramin videotarinoista selviää tämän olevan Suomessa. Kuvan yhteydessä takavuosien missi hehkuttaa hänen ja hänen Ossi-miehensä taloprojektia.


- Tänään oon jo herännyt aikasin, jotta kerkeän mennä katsomaan meidän taloprojektin edistymistä. En malta odottaa sitä päivää, kun päästään muuttamaan  Laitan tänne päivitystä tilanteesta, Sabina intoilee kirjoittamassaan tekstissä.

Lue myös: Näistä maistijaisista ei silmänruokaa puuttunut! Diandra Flores juhlisti synttäreitään Sara Siepin ja Shirly Karvisen kanssa - katso kuva!


- Ihana Sabina, eräs seuraaja kommentoi.

- Upeus, toinen visertää.


Eilen julkaistu kuva saattaa olla hyvinkin peräisin Selviytyjissäkin nähdyn kaunottaren taannoiselta Kreikan matkalta. Sieltä hän julkaisi alla olevan upean kuvasarjan.

Lue myös: Jestas! Sabina Särkkä riisuu bikiniyläosansa sensuellissa kuvasarjassa - nyt on seksikästä ja tyylikästä!

Jo kesällä Sabina ilastutti seuraajiaan kuvilla, joissa tämä oli pukeutunut pelkkiin narubikineihin. Heinäkuussa Sabina hehkutti esimerkiksi kesälomaansa tällaisella kuvasarjalla:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »