fbq
Metti ja Mikael Forssel yhteiskuvassa.

Metti Forssell avoimena suhteestaan ja ikäerostaan Mikluun: Näin rakkaus leimahti!

Jalkapalloilija Mikael Forssellin Metti-vaimo kertoo tuoreessa blogipostauksessaan Forssellien rakkaustarinan alusta. Kahden rakastavaisen lempi leimahti reipas neljä vuotta sitten eräänä kauniina kesäiltana helsinkiläisen ravintolan terassilla.

Mikael oli mennyt juttelemaan tulevalle vaimolleen, minkä jälkeen kaksi toisilleen tuntematonta ystävysporukkaa olivat yhdistyneet keskustelemaan muun muassa golfista, josta Metti nuorempana povasi itselleen jopa ammattia. 

Illan edetessä Miklu ystävineen ehdottivat, että he menisivät lyömään golfpalloja mereen. Metti kirjoittaa, että muutaman samppanjalasillisen jälkeen idea kuulosti houkuttelevalta. 

Sitten oikeasti lähdimmekin porukalla Kaivopuistoon ja löimme golfpalloja mereen Cafe Ursulan viereiseltä pitkältä laiturilta kolmen aikaan yöllä.  ”Golfin” jälkeen Miklu pyysi puhelinnumeroani ja seuraavalla viikolla menimme yhdessä lounaalle. Siitä se kaikki alkoi… <3

Metti paljastaa, että vain muutama kuukausi ennen Mikaelin tapaamista hän oli juuri eronnut kaksi vuotta kestäneestä suhteesta. Myös ikäero nousi ajatuksiin, sillä Metti ja Mikael tapasivat, kun Metti oli vasta 21-vuotias. 

10 vuoden ikäeromme mietitytti minua alussa, mutta rehellisesti sanottuna sen jälkeen en ole sitä edes ajatellut. Miklu on varmaan sopivan lapsellinen ja minä (tietysti) sopivan aikuismainen. Vaikka ikäeroa olisi vielä enemmänkin on parisuhteessa mielestäni kuitenkin paljon tärkeämpää, että ihmisillä on esimerkiksi samanlaiset arvot, tulevaisuuden suunnitelmat ja huumorintaju.

Pariskunta sai perheenlisäystä toistamiseen syksyllä, kun maailmaan putkahti kuopus Lucas. Metin ja Miklun esikoisen nimi on Lilia