matti ja mervi

Mervi Tapolan kohutalo myynnissä: hintapyyntö 1,29 miljoonaa euroa – Täällä Matti ja Mervi polttivat saunan

Kotimaa | 19.08.2021 08:27

Tampereen kupeessa Ylöjärvellä on tullut myyntiin surullisenkuuluisa omakotitalo. Makkaratehtailijana ja legendaarisen mäkihyppääjän Matti Nykäsen puolisona muistettavan Mervi Tapolan entinen koti on laitettu markkinoille 1,29 miljoonan euron hintapyynnöllä.

Teivaalan kaupunginosassa sijaitsevaa, Matinkin bilepaikkana ollutta taloa kaupustelee syksyllä 2019 kuolleen Mervin perikunta. Talon hintapyynnössä on tultu vuosien saatossa alas, sillä Mervi yritti vuonna 2013 kaupata kotiaan 1,34 miljoonalla, mutta ostajaa ei löytynyt.

Lue myös: Muistatko?! Näin Matti Nykäsen ja Mervi Tapolan kohusuhde sai alkunsa!

Komealla tontilla on kokoa 2 770 neliötä, ja se sijaitsee aivan Näsijärven rannalla. Talon edustalla on tuplakokoinen autotalli, ja rannalla on kelohonkainen rantasauna.

mervintalo
Talo sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Rantasaunalle pääsee kirmaamaan ison nurmikentän halki.

Luksustalo on erittäin tuttu Seiskan lukijoille, sillä se on ollut kymmenien Matin ja Mervin värikkäästä elämästä kertovien juttujen kuvauspaikka. Rankka juhliminen alkoi kuitenkin vaatia veronsa. Matti ja Mervi polttivat vahingossa rantasaunansa vuonna 2003.

Tilanteesta on kohtaus Matti-elokuvassakin. Rantasauna palaa, mutta elokuvahahmoista kumpaakaan asia ei kiinnosta lainkaan.

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

sauna
Seiska 23/2006: Seiska seurasi tiiviisti Nykäsen väliaikaisena kotina olleen rantasaunan kohtaloa.
Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!