Mervi ja Matti Nykänen menivät naimisiin kaksi kertaa.

Muistatko?! Näin Matti Nykäsen ja Mervi Tapolan kohusuhde sai alkunsa!

Uutiset | 01.03.2020 10:27

Kuolema on vieraillut makkaratehdassuku Tapolan perheessä lyhyen ajan sisällä kolmesti: syyskuussa 2018 kuoli suvun rautarouva Kyllikki Tapola, viime heinäkuussa yllättäen suvun päämies Jarmo Tapola ja lokakuussa syöpä vei Mervi Tapolan.

Seiskan tietojen mukaan Pirkanmaan käräjäoikeuteen on tulossa juttu, jossa erästä henkilöä syytetään törkeästä maksuvälinepetoksesta ja toista henkilöä maksuvälinepetoksesta. Epäillyn rikoksen uhrina oli heinäkuussa edesmennyt Jarmo Tapola.

Lue lisää: Mervin veljeä huijattiin – Jarmo Tapola joutui ennen kuolemaansa törkeän petoksen uhriksi!

Yhdisti Matin ja Mervin

Tapolan perheyrityksen johtoon aikoinaan noussut Jarmo Tapola aloitti työt mustamakkaratehtaalla jo koululaisena, kuten siskonsa Mervikin. Jarmo nousi yrityksen johtopaikalle vuonna 1986.

Hänet muistetaan myös miehenä, joka saattoi yhteen siskonsa Mervin ja Matti Nykäsen.

Kesällä 1999 Matti oli jälleen kerran joutunut kodittomaksi ja hän majaili kohuliikemies Carl “Calle” Danhammerin luona Ylöjärvellä. Calle manageroi Nykästä ja viritteli sponsorisopimusta Tapolan makkaratehtaan kanssa.

Jarmo Tapola saattoi yhteen siskonsa Mervin ja Matti Nykäsen.
Jarmo Tapola saattoi yhteen siskonsa Mervin ja Matti Nykäsen.

Lue myös: Matti Nykästä manageroinut Carl Danhammer: Heikko bisnes!

Sponsorisopimusta ei syntynyt, mutta kyseisen kaupanhieronnan johdosta Jarmo Tapola tutustui Carl Danhammeriin ja Matti Nykäseen. Heinäkuussa 1999 Jami kurvasi tuliterällä Mersullaan Danhammerin pihaan ja kutsui Callen ja Matin luokseen saunomaan.

Matti luuli siskoa vaimoksi

Jamin luona Matti tapasi Mervin, jota hän luuli talon isännän vaimoksi. Kun todellisuus selvisi, Matti ilmoitti: “Minä menen sinun kanssasi naimisiin.”

Tuo ennustus toteutui jopa yli odotusten. Matti ja Mervi menivät naimisiin kaksi kertaa.

Mervi haki eroa 15 kertaa ja teki Matista 26 rikosilmoitusta. Kohuromanssi päättyi lopullisesti jouluna 2009 tapahtuneeseen puukotukseen.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!