fbq
hannu pikkarainen ja iida ketola

"Meinasin oksentaa" Iida Ketola ottaa kantaa Hannu Pikkaraisen itkuiseen somepäivitykseen

Tosi-tv-ohjelmista tuttu kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola, 31, ottaa voimakkaasti kantaa seksuaalirikoksesta tuomitun ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen, 38, Instagram-päivitystä.

Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Hannu tuomittiin Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä vankilaan kahdeksi vuodeksi raiskattuaan naisen kesällä 2020. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan lähes 20 000 euroa korvauksia. Tuomio ei ole lainvoimainen. Seiska uutisoi Hannun tuomiosta, ja myös mies itse otti kantaa päätökseensä.

Nyt se varmistui - Hannu Pikkarainen valittaa tuomiostaan hoviin - tilittää somessa: "Tää peli ei vetele!"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Olen sanaton! Itken ja makaan! Olen paniikissa! Tää on kohtuutonta! Tää on VÄÄRIN! Hannu tilitti omalla Instagram-tilillään pitkässä kirjoituksessaan.

Iida Ketola ei ollut lainkaan mielissään Hannun ulostulosta ja julkaisi miehen tekstin omassa 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan.

Näkökulma kohu-Pikkaraisen tuomiosta: hannut ja matit raiskaavat joka yö

- Näin seksuaalirikoksen uhrina ja oikeusjutut läpikäyneenä meinasin oksentaa kun luin tän. Suomessa ei todellakaan helpolla jaeta tällasia tuomioita ja korvauksia, eli ainoa kohtuuttomuus ja vääryys tässä on se, että Hannu Pikkarainen **iskasi perhetuttunsa.

Hannu kiitti tekstissään myös "kaikesta tuesta joita satelee enemmän kuin voisin kuvitella. Ne on tärkeitä" hän kirjoitti sydämen kanssa. Iida oli alleviivannut tekstikohdan ja kommentoi sitä.

- Tukea näemmä sateli myös seuraamiltani henkilöiltä, jotka kylläkin unfollasin koska **iskaajan symppaaminen kertoo ihmisestä ihan riittämiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

"Ai että mä nautin" - Martina Aitolehti kertoo luksuskuulumisiaan Hannu Pikkaraisen raiskaustuomion jälkeen

Iida ei halua puhua raiskauksesta, vaan mieluummin tähdittääkin sanan ensimmäiset kaksi kirjainta.

- Mä muuten sensuroin aina sanan **iskaus, koska sen sanan pelkästään lukeminen aiheuttaa monissa seksuaalirikoksen uhreissa oireilua. Niin myös mussa. Siks musta ois ihanaa, jos meistä kaikki sensurois sen ja poistais sen myös puheesta. Esimerkiks biisiä ei tarvii karaokessa **iskata, sen voi vaikka vetää ihan tosi huonosti, Iida kirjoittaa Instagram-tilillään.

Hän myös mainitsee, että sanaa käytetään paljon musiikissa. Ja että hänelle juolahtaa heti monta biisiä mieleen Pyhimyksen ja PMMP:n tuotannosta, jossa raiskauksesta puhutaan kiertoilmaisujen tai -sanojen kautta.

Uusi mies rinnalla! Renne Korppilasta eronnut Iida Ketola rakastui – "Kesä on sujunut tosi hyvin"

Seiskan viihdeuutiset: Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen yhteinen viikonloppu, Antti Tuiskun huutoriita sekä Sanna Marinin jättivelat

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy