fbq
Kotimaa
23.12.2021 13:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
jenni alexandrova
Me Naiset Radiossa käynnissä juokkopako: Jenni Alexandrovakin jättää radiopestinsä
Kotimaa
23.12.2021 13:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Radiojuontaja Jenni Alexandrova jättää työnsä Me Naiset Radiossa. Jenni kertoi päätöksestään Instagramissa torstaina (23.12.). Hän juontaa viimeisen lähetyksensä kanavalla tänään kello 14-18.

- Kiitos Me Naiset radio yhteisestä matkasta. Nyt on aika lähteä eri suuntiin, Jenni kirjoittaa päivityksessään.

Hän vihjaa myös uusista työkuvioistaan.

- Perinteinen radionkuuntelu tuskin koskaan kuolee, mutta sen kulutus on muutoksessa. Erilaiset audiosisällöt kuten podcastit kilpailevat radion rinnalla kuluttajien ajasta. Tästä eteenpäin tulen keskittymään työssäni näihin maailmoihin.

Jenni kertoo aloittavansa loppiaisen jälkeen työt uudella radiokanavalla, jota hän ei vielä paljasta.

- Minulla tulee olemaan radio-ohjelma yhdellä kanavalla, mutta tuottamaani sisältöä voi kuulla Suplan lisäksi muillakin radiokanavilla. Näistäkin ensi vuonna lisää! Jenni kertoo.

Hän kiittää kollegojaan Me Naiset Radiossa.

- Kiitos älykkäät, sydämelliset ja ammattitaitoiset juontoparini! Kiitos kun toitte tähän vuoteen naurua, pohdiskeluja, oivalluksia ja lapsellista hulluttelua -jota ei koskaan ole liikaa.

Me Naiset Radio lanseerattiin vuoden 2021 alussa Radio Aallon tilalla. Kanavan vakiokalustossa juontaneet Alina Kangasluoma, Ida-Liina Huurtela ja Elli Collan ilmoittivat jo Jenniä aiemmin lopettavansa kanavalla.

Neloselta kiistetään Iltalehdelle Me Naiset Radion lopettaminen.

– Kanava ei ole loppumassa, meillä on tällä hetkellä ihan normaalia kehitystyötä meneillään. Kukaan ei ole irtisanoutunut tai heitä ei ole irtisanottu, Nelosen ohjelmapäällikkö Paula Niska kertoo lehdelle.

Nelonen Media tiedottaa radio-ohjelmakarttojensa muutoksista ensi vuonna.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »