fbq
Maria Veitola

Maria Veitola poseeraa ihmisen kokoisena voileipänä - kuva hämmentää

Huippusuositun Masked Singer Suomi -ohjelman kuvaukset on saatu päätökseen, ja ohjelman tekijät ja panelistit ovat hehkuttaneet uutta hauskaa kautta sosiaalisissa medioissaan.

Masked Singer Suomea on nähty jo kolme kokonaista kautta, ja neljäs nähdään televisiossa syksyllä. Naamioituneita julkkiksia arvuuttelevat totuttuun tapaan panelistit Maria Veitola, Christoffer Strandberg, Jenni Kokander ja Janne Kataja.

Vau, mikä muutos! Maria Veitola räväyttää rohkealla tukkatyylillä - kuva

Sanavalmiina tyylitaiturina ja panelistien väripilkkuna tunnettu Maria ei tälläkään kertaa näytä kalpenevan maskien taakse piiloutuneille julkimoille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Christoffer julkaisi eilen (30.5.) Instagram-sivullaan hauskan kuvasarjan, johon on ikuistanut hetkiä ohjelman kuvausten varrelta. Kuvasarjan ensimmäinen otos onkin melkoinen, sillä näyttävään glittertakkiin verhoutunut Christoffer poseeraa ihmisen kokoiseksi voileiväksi pukeutuneen Marian vierellä. 

Voileipäasun kruunaavat paahtoleivin koristetut kengät ja heinähattu.

Christoffer Strandbergin rakas Valma-koira täytti 15 vuotta: "Se on ruokanarkkari"

- Ai ottaako maanantai päähän? No ei täällä! Ainoa mikä surettaa on se, että tänään kuvaukset päättyy, kaikki maskit poistetaan ja salaisuudet paljastuu. Sit me etsivät joudutaan taas elää pelossa ja paniikissa, ettei vaan lipsauteta mitään ennen syksyä, jolloin Masked Singer Suomi taas valloittaa telkkarit, Christoffer kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän päättää sitten noteerata Marian asuvalinnan.

- Ja kyllä, Maria Veitola on leipä, muun muassa, hän paljastaa.

Hän on ikuistanut yhteen otokseen myös nenäliinapaketin.

- Mä sain myös erikseen nessut tän päivän kuvauksiin koska olen kastellut itseni useamman kerran tän kauden aikana. En aio tarkentaa miten, Christoffer kiusoittelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuvasarjan viimeinen kuva herättää myös hilpeyttä, sillä otoksessa kauhistuneen näköinen Christoffer vastaanottaa vampyyrimaista kaulapuremaa ohjelman juontajalta, Ile Uusivuorelta.

Tv-tähti Christoffer Strandberg hyväksyy julkisuuden, mutta suojelee puolisoaan: "Se on tärkeää, koska..."

Myös Maria on hehkuttanut tulevaa kautta Instagramissaan.

- Etsivätoimisto selvis juuri ja juuri järjissään uudesta Masked Singer-kaudesta, joka me saatiin just purkkiin! Pääsette nauttimaan ja sekoomaan uusista hahmoista ja kaudesta syksyllä, hän kirjoittaa vuorokauden näkyvissä tarinoissa julkaisemansa iloisen yhteiskuvan päälle.

Maria Veitola hehkuttaa julkkisystäviään: "On niin rohkea, kaunis ja herkkä sielu"

Masked Singer Suomessa asujen taa naamioituvat julkimot pidetään visusti salassa ohjelman tv-esitykseen saakka. Aiemmat kaudet ovat voittaneet koomikko Sami Hedberg Leijonaksi pukeutuneena, laulaja Marko Hietala Tohtorin asussa sekä näyttelijä Anna-Maija Tuokko Supersankarin hahmona.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy