fbq
Uutiset
14.01.2021 12:36
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
maria veitola
”Näytän kävelevältä jättivaginalta” Suosikkijuontaja Maria Veitolan ulkoiluasu ällistytti avopuolison – pukeutui lämpimästi lumimyrskyyn
Uutiset
14.01.2021 12:36
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Tv:stä tuttu Maria Veitola, 47, riemuitsi somessa etätöiden tuomista pienistä iloista. Maria kertoi käyneensä avopuolisonsa Jotin kanssa pikku kävelyllä ihmettelemässä lumimyrskyä. 

Maria oli pukeutunut erittäin lämpimältä näyttävään viininpunaiseen toppatakkiin ja vaaleanpunaiseen karvapipoon. Takki sai avopuolison mielestä Marian näyttämään hieman rivolta.

- Mulla on tällainen hillitön topparotsi, jonka suunnittelija on kuulemma inspiroitunut sumopainijoista. Takki täyttää aina koko auton, hissin, eteisen, narikan, pesulan ja kellarikomeron, eli ei ole hirveän käytännöllinen, paitsi kävellessä lumikinoksissa. Tänään Jotti käveli mun perässä ja sanoi, että näytän tässä takissani kävelevältä jättivaginalta. Meinasin ekaksi loukkaantua, mutta mitä hittoa, vaginahan on fantastinen asia, Maria kertoo

Lue myös: Suosikkijuontaja piristää hulvattomalla kuvasarjalla – Maria Veitola poseeraa kuin Kardashianit: ”Toivottavasti tykkäät” 

Maria haluaa päivityksellään huomauttaa, ettei kyseessä välttämättä ole näköharha, jos Helsingin kaduilla näyttää liikkuvan hävyttömän kokoinen häpy. 

- Sitä vaan, että jos näette liikenteessä jättivaginan, se saattaa olla kangastus, tai päiväuni. Tai sitten se saatan olla minä. 

Katso alta kuvasarja Marian "hävyttömästä" asusta. 

Selvisi kasvaimesta

Viime syksy toi Marialle raastavia kokemuksia. Suosikkijuontaja paljasti lokakuun alussa Instagramissa, että häneltä leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta. 

Lue lisää: Leikkauksesta toipuva Maria Veitola paljastaa, kuinka jättikasvain löytyi - sai ulkomailta elimistöönsä katalan tuliaisen! 

Leikkauksen jälkeen hän julkaisi kuvan itsestään makaamassa Meilahden sairaalassa. 

- Mulla on ollut leikkauksen jälkeen järisyttävät kivut ja järisyttävät kipulääkkeet, Maria kertoi.

Hän toipui leikkauksesta erinomaisesti ja päivitti paranemiskuulumisiaan marraskuun puoliväliin asti.