fbq
Kotimaa
02.01.2022 17:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
maria ohisalo
Maria Ohisalon vauva syntyi - tunteikas päivitys: "Itkin koko matkan kotiin kun mietin tätä onnea"
Kotimaa
02.01.2022 17:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, 36, on saanut esikoislapsensa. Hän kertoi tyttövauvansa syntymästä sunnuntaina (2.1.) Instagram-tilillään.

- Uusi ihminen on täällä. Hän tuli maailmaan uuden vuoden aattona ja juhlistimme vuodenvaihdetta jo yhdessä, Maria kirjoittaa.

Maria poseeraa kuvassa yhdessä Miika-miehensä kanssa, joka pitelee vastasyntynyttä kantokopassa.

- Olemme tästä kaikesta aika häkeltyneitä ja uskomattoman onnellisia ja voimme kaikki hyvin, Maria kirjoittaa.

- Kiitos maailman parhaille ammattilaisille Naistenklinikalla! En pysty sanoin kuvailemaan sitä kiitollisuuden määrää, joka juuri nyt on, kun olemme saaneet viime päivät olla näiden ammattilaisten tukemana tämän uuden elämänvaiheen alussa.❤️ Itkin koko matkan kotiin kun mietin tätä onnea. Tyttö taas nukkui sikeästi kotimatkan, eikä ollut moksiskaan astumisesta ulos maailmaan, Maria kirjoittaa.

Tuore äiti toivottaa päivityksensä myötä hyvää uutta vuotta kaikille.

Maria Ohisalo meni naimisiin Miika-rakkaansa kanssa joulukuussa 2019.

Maria kertoi raskaudestaan julkisuuteen heinäkuussa tiedotustilaisuudessa.

Lue myös: Maria Ohisalo avoimena raskaudestaan Annassa - tämän takia hän liikuttui kyyneliin median edessä: ”Vaikka olemme olleet hyvin onnellisia...”

- Mun eteen on tullut uudenlainen tilanne. Sellainen tilanne, josta uskallan nyt kertoa kaikkine epävarmuuksineenkin, sisäministeri aloitti tuolloin, liikuttuen kyyneliin.

- Jos kaikki menee hyvin, saamme mieheni Miikan kanssa jouluna perheenlisäystä. Ja tämä asia on ihan valtavan suuri. Suurempi kuin oikeastaan mikään asia koskaan aikaisemmin, liikuttunut Maria kertoi.