fbq
Kotimaa
11.08.2021 13:31
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Maria Ohisalo
Maria Ohisalo avoimena raskaudestaan Annassa - tämän takia hän liikuttui kyyneliin median edessä: ”Vaikka olemme olleet hyvin onnellisia...”
Kotimaa
11.08.2021 13:31
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo on raskaana. Onnellinen sisäministeri kertoi asiasta tiedotustilaisuudessa heinäkuussa. Vauvan laskettu aika on joulukuussa.

- Mun eteen on tullut uudenlainen tilanne. Sellainen tilanne, josta uskallan nyt kertoa kaikkine epävarmuuksineenkin, sisäministeri aloitti tuolloin, liikuttuen kyyneliin.

- Jos kaikki menee hyvin, saamme mieheni Miikan kanssa jouluna perheenlisäystä. Ja tämä asia on ihan valtavan suuri. Suurempi kuin oikeastaan mikään asia koskaan aikaisemmin, liikuttunut Maria kertoi.

Tuoreessa Annassa Maria taustoittaa tuota päivää.

- Yllätyin, kun en voinut pidättää kyyneleitäni. Äidiksi tuleminen, lapsen saaminen mieheni Miikan kanssa, on meille suurempi asia kuin mikään muu koskaan aikaisemmin, vaikka olemme olleet hyvin onnellisia ja tunteneet, että olemme kahdestaankin perhe, Maria kertoo Annassa.

Lue myös: Maria Ohisalo odottaa esikoistaan öljyrakkaansa kanssa

Täydellinen aika lapselle

Sisäministeri kertoo kärsineensä aamupahoinvoinnista kuntavaalikampanjan aikana. 

- Oli aikamoinen yhdistelmä vetää puheenjohtajana ensimmäistä isoa vaalikampanjaa ja totutella samalla ajatukseen raskaudesta, hän kertoo nyt.

Maria uskoo, että nyt on täydellinen aika lapselle.

- Tuskin koskaan tulisi tämän parempaa aikaa. Teemme mieheni kanssa todennäköisesti molemmat tulevaisuudessakin vastuullisia töitä. Meidän ei kannata odottaa, että tilanne elämässämme jotenkin muuttuisi, Maria kuvailee lehdessä.

Maria ja Miika avioituivat vuonna 2019. Vauva on molemmille ensimmäinen.

Lue myös: Ministeri Maria Ohisalo jakaa yhteisen intohimon Miika-rakkaansa kanssa – ”Jäänyt valitettavasti vähemmän aikaa!”