fbq
Kotimaa
15.07.2021 14:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Makwan ja Jethro
Makwan Amirkhani pahoittelee julkisesti someriitaa Jethro Rostedtin kanssa - lue teksti sanasta sanaan!
Kotimaa
15.07.2021 14:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Seiska uutisoi eilen keskiviikkona (14.7.), että Lounais-Suomen poliisi on aloittanut rikostutkinnan koskien vapaaottelija Makwan Amirkhanin, 32, maanantaina julkaisemaa somepäivitystä.

Poliisin tutkimat rikosepäilyt ovat törkeä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus.

Turkulainen vapaaottelija julkaisi maanantaina Facebook-sivullaan kirjoituksen, jossa hän uhkaili ja syytti rajuin sanankääntein Turussa asuvaa julkkiskiinteistövälittäjä Jethro Rostedia, 45, ja hänen poikaansa.

Lue myös: "Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi

Amirkhanin avautuminen somessa liittyi Rostedin omistamaan yökerhoon ja siellä olleeseen joukkotappeluun, josta Rostedt on antanut medialle haastatteluja.

Amirkhani piti Rostedtin avautumista asiattomana ja kirjoitti oman kantansa Jethron ja tämän pojan toiminnasta sanojaan säästelemättä. Päivitys ei kuitenkaan ehtinyt olla julki kuin noin vartin verran ennen kuin Amirkhani poisti sen.

"Luin Jetin päivityksen nopeasti"

Tänään torstaina (15.7.) Makwan Amirkhani kertoo kuitenkin sopineensa riidan Jethro Rostedtin kanssa. Makwan kirjoitti Instagram-tililleen julkisen pahoitteluviestin, jossa kertoo yliregoineensa tilanteeseen ja ymmärtäneensä Jethron tekstin väärin.

Lue tästä Makwanin pahoitteluviesti sanasta sanaan.

"Pahoitteluni tunteen purkauksen aiheuttamasta ylilyönnistä. Luin jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumisesta ja luulon sen aluksi olevan rasistinen ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan, asia on selvitetty. Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään. Hän on auttanut maahanmuuttajia paljon omilla esimerkiksi omilla ohjelmillaan. Pahoittelen siis kirjoitustani ja sen loukkavaa sisältöä. On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin.
Elämä ja ystävyys jatkuu.

Makwan Amirkhani"

Lue myös: "Kuuntele nyt p**kakasa!" Makwan Amirkhani uhkaili ja syytti Jethro Rostedtia rajusti Facebookissa - Jethro järkyttyi: "Tehdään rikosilmoitus!"