Katso kuva!

Tässä on Maisa Torpan julkisuutta vältellyt Mikko-rakas: harvinainen yhteiskuva julki - katso!

Uutiset | 08.06.2020 08:43

Ystävänpäivänä avioituneet Maisa Torppa ja hänen aviomiehensä Mikko ovat pitäneet julkisuudessa tiukkaa linjaa siitä, miten Mikko näkyy esimerkiksi Maisan Instagram-tilillä.

Maisa julkaisi some-tileillään hääkuvan pariskunnasta, kun he olivat menneet naimisiin, mutta muutoin Mikko on vain korkeintaan vilahdellut Maisan Instagram-kuvissa tai -videotarinoissa.

Lue lisää: Maisa Torpan vähäpukeinen ja ruskettunut kuva puhuttaa somessa: "Tavallinen kotiäiti?"

Sunnuntai-iltana Maisa kuitenkin yllätti someseuraajansa, kun hän julkaisi romanttisen yhteiskuvan Mikon kanssa. Otoksessa Maisa ja Mikko suutelevat intohimoisesti sohvalla. 

Tässäkään kuvassa Mikon kasvot eivät näy, mutta vaalean miehen raamit erottuvat otoksesta hyvin.

- Elämäni rakkaus, Maisa kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue lisää: Maisa Torpan kymppitonnien unelmahäissä juhlittiin luksushotellissa pikkutunneille – ”Vatsa kipeänä nauramisesta!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love of My Life ❤️

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Häämatka peruuntui

Ystävänpäivänä avioituneet Maisa ja Mikko joutuivat perumaan alkukeväälle suunnittelemansa häämatkan Tansanian Sansibariin koronapandemian takia.

- Peruimme häämatkan oman ja muiden terveyden edistämisen takia. Parempi pelata varman päälle. Odotimme tosi paljon häämatkaa, mutta sen aika on, kun tilanne maailmassa on taas turvallinen, Maisa kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Lue lisää: Kuva! Maisa Torppa lounasti vakavana Mikko-rakkaansa kanssa!

Maisa ja Mikko lomailivat syksyllä yhdessä Thaimaassa, jossa Seiskan paparazzikin oli paikalla.
Maisa ja Mikko lomailivat syksyllä yhdessä Thaimaassa, jossa Seiskan paparazzikin oli paikalla.

Maisa on kuitenkin paljastanut sosiaalisessa mediassa parin viettäneen minilomia koronakaranteenin keskellä koti-Suomessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Forever Valentine ❤️

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Exä ongelmissa

Maisa erosi viime syksynä rallitähti Jari-Matti Latvalasta, jonka kulisseissa pysyneet vakavat talousongelmat paljastuivat äskettäin karusti.

Monacossa asuneelta Latvalalla on nyt ulosotossa yli 4,8 miljoonan euron jäännösverot, jotka verottaja on hakenut ulosmitattavaksi.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan ulosottomies on iskenyt kyntensä muun muassa Jari-Matin ylelliseen Helsingin-kotiin sekä kesämökkiin, jonka Jari-Matti ja Maisa omistavat yhdessä.

Lue lisää: Maisa Torppa järkyttyi Jari-Matti Latvalan miljoonien verosotkusta: "En enää uskalla luottaa exääni!"

Seiska tavoitti Maisan äskettäin, ja Maisa ei aluksi halunnut kommentoida Jari-Matin taloussotkuja. Hetken mietittyään hän kuitenkin kertoi olevansa tietoinen Jari-Matin tilanteesta.

– Sain tietää näistä talousongelmista samoihin aikoihin, kun hänen muistakin toilailuistaan minua kohtaan, Maisa kertoo. En uskalla enää luottaa Jari-Mattiin millään osa-alueella. Toivon kuitenkin, että hän saa raha-asiansa kuntoon!

Katso myös: Kuumaa kuhertelua! Pikkuruisiin bikineihin pukeutunut Maisa Torppa helli uutta rakastaan uima-altaalla – kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Kiitos. 💙

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!