fbq
Kotimaa
10.03.2021 16:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Maisa Torppa
Maisa Torppa perustelee Pullapuoti-podcastissa, miksi hän päätti julkisesti kertoa jättäneensä avioerohakemuksen: "Mietin ensin, että olenko vain hiljaa..."
Kotimaa
10.03.2021 16:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi viime viikolla, että kohukaunotar Maisa Torppa, 29, oli hakenut avioeroa. 

Maisa kertoi itse Instagramissa jättäneensä avioerohakemuksen Mikko-rakkaansa kanssa. Hänen mukaansa eropäätös pyörrettiin lähes välittömästi, ja että Mikko ja Maisa ovat edelleen onnellisesti yhdessä. 

Lue myös: Maisa Torppa ja Mikko-rakas hakivat avioeroa - erikoinen erosotku!

Nyt kohukaunotar avaa Pullapuoti-podcastissa ajatuksiaan siitä, miksi hän päätti kertoa avioerohakemuksesta.

- Mietin ensin, että olenko vain hiljaa täällä omassa kuplassani. Mutta olen kuitenkin pitkään ollut julkisuuden henkilö ja käyttänyt somea, Maisa toteaa.

- Olin usean kuukauden hiljaa somen puolella, ja ajattelin, että haluan olla ihan rehellinen ja reipas ja kertoa, mitä elämääni kuuluu mitään kaunistelematta tai kiertelemättä.

Lue myös: Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Maisa sanoo podcastissä, ettei halua ylläpitää iloista kulissia sosiaalisessa mediassa. 

- Jos halutaan löytää jotain positiivista tuossa koko jutussa, niin sen jälkeen ovat asiat olleet tosi paljon paremmin. Kun pystyin kertomaan siitä, miten paljon tämä kaikki on minuun vaikuttanut, Maisa väittää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Maisan ja Mikko-rakkaan erikoinen erosotku

Seiska uutisoi viime viikon keskiviikkona (3.3.), että Maisa on julkaissut Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa hän kertoi avioerosta. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta myös vahvistetiin tuolloin Seiskalle, että avioero on laitettu vireille toissa viikon tiistaina (23.2.). He hakivat avioeroa yhdessä.

- Yhtenä päivänä vaivuin niin syvälle epätoivoon, että pyysin Mikkoa täyttämään ja viemään mun kanssa avioeropaperit. Ajattelin syvässä epätoivossa, että meidän on pakko erota jotta tämä kiusaaminen loppuu, Maisa kirjoitti viikko sitten Instagram-tilillään.

Lue myös: Maisa Torppa ihastui lentäjään – suhdehuhuista outo sotku!

Hänen mukaansa eropäätös pyörrettiin lähes välittömästi.

- No, järkiini tullessani haettiin se paperi jo parin tunnin päästä pois.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta kerrottiin Seiskalle avioerohakemuksen olevan tuolloin yhä vireillä ja voimassa.

Lue myös: Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana: "Paljon sinua on toivottu"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »