fbq
Maija Vilkkumaa

Maija Vilkkumaa avoimena erostaan Vain elämää -ohjelmassa: Kävin läpi julkista häpeää kymmenen vuotta!

Muusikko Maija Vilkkumaa kertoo Vain elämää -kollegoilleen rankasta erostaan.

Maijan ihmissuhde-elämä oli isosti otsikoissa vuonna 2004, kun hän erosi Sami Aaltosesta 11 yhteisen vuoden jälkeen. He olivat kihloissa ja asuivat yhdessä.

Pitkä suhde päättyi, koska Maija rakastui yhtyeessään soittaneeseen Mikko Kososeen. Maija ja Mikko avioituivat vuonna 2007, ja heillä on vuosina 2007 ja 2011 syntyneet lapset.

- Koin suhteen lopettamisesta hirveää syyllisyyttä. Se on ollut iso paine, Maija kertoo ensi perjantain jaksossa.

Vain elämää -tähdet eri linjoilla jälkikasvunsa uravallinnoista! Elastisen lapsi harjoittelee räppäämistä – Erin Anttila: ”On niin paljon helpompiakin aloja!”

Jaksossa kuullaan Maijan konserttitaltiointia vuodelta 2007. Muusikon mukaan hän kärsi vielä tuolloin pahoista ääniongelmista.

- Kuulen omat ääniongelmani, jotka alkoivat samoihin aikoihin eron kanssa. En pystynyt laulamaan lainkaan. On selvää, että ääniongelmat johtuivat erosta.

Maijan ja Samin ero oli isosti julkisuudessa, mikä lisäsi surua ja painetta entisestään.

- Tuli lööppiä lööpin perään, eikä niihin voi vastata mitään, koska se pahentaa tilannetta. Kävin läpi julkista häpeää ehkä kymmenen vuotta. Kyllä se on ollut avioliitolleni raskas asia, mutta se, joka on pelastanut siitä on se rakkaus. Olen hirveän kiitollinen siitä, kenen kanssa nyt elämäni jaan.

Vain elämää Nelosella perjantaina klo 20.