Teemu Virtanen ja Russell Crowe

Maailmantähti menetti hermonsa! Lahtelainen Hollywood-tähtitoimittaja Teemu Virtanen kysyi Oscar-gaalassa Russell Crowelta kaikkien aikojen kysymyksen: ”Hän vain katsoi minua ja tokaisi…”

Kotimaa | 08.03.2021 19:01

Televisiosta tutun Teemu Virtasen, 53, kasvot ovat yhä tuoreessa muistissa valtaosalle suomalaisia. Leveästi hymyilevä lahtelaisreportteri nähtiin muun muassa Yle TV2:lla vuosina 2000-03 esitetyssä Älä katso -ohjelmassa.

Sitä ennen Teemu ehti asua yli 18 vuotta Yhdysvalloissa, missä hän marssitti kameroiden eteen toinen toistaan kovempia nimiä Ylellä vuosina 1997–99 esitetyssä Hollywood Xpressissä.

– Kyllähän se ainutlaatuista aikaa oli. Jälkeenpäin ajatellen aika nuorena sitä on lähtenyt tekemään, mutta ei sitä silloin ajatellut. Silloin sitä vain puski eteenpäin, Teemu kertaa Seiskalle kotimaisemissaan Lahdessa.

– On ollut hauska huomata, että useimmat niistä 90-luvun lopun tähdistä ovat edelleen ihan yhtä kovia nimiä: Harrison Ford, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Johnny Depp, Keanu Reeves… Siinä mielessä satuin olemaan siellä hyvään aikaan.

Lue lisää: Tämä lahtelainen pääsi haastattelemaan kaikki maailmantähdet! Hollywoodin humu vei Teemu Virtasen mennessään!

Maailmantähdistä Teemun mieleen on jäänyt erityisesti Jennifer Lopez, joka oli viedä lahtelaisen jalat alta. – Olin, että vau! Hän oli hyvin hehkeä ilmestys. Myös Sandra Bullockia ja Liv Tyleria haastatteli ihan mielellään, Virtanen virnuilee.
Maailmantähdistä Teemun mieleen on jäänyt erityisesti Jennifer Lopez, joka oli viedä lahtelaisen jalat alta. – Olin, että vau! Hän oli hyvin hehkeä ilmestys. Myös Sandra Bullockia ja Liv Tyleria haastatteli ihan mielellään, Virtanen virnuilee.

Rokkitähden kotona

Olisi helpompi luetella, keitä tähtösiä Teemu ei ole haastatellut kuin toisinpäin. Siinä oli kuulemma iso ero, oliko jututettavana näyttelijä vai musiikkimaailman stara.

– Rokkitähdet olivat yleensä niitä parhaita – myös siksi, että heitä pääsi haastattelemaan mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa. Eddie van Halenin kotonakin olen käynyt useamman kerran. Filmitähtiä taas jututettiin yleensä kuvauspaikoilla tai loistohotelleissa, Teemu muistelee.

Jack Nicholsonin, Al Pacinon ja Robert de Niron kaltaiset supertähdet olivat jo sillä tasolla, ettei heidän olisi enää tarvinnut tehdä pressejä. Mutta heitäkin pääsin jututtamaan. He olivat tyyppeinä ihan ok, mutta kyllä sen aisti, että se oli heille vain duunia.

Aussidiiva tiuskaisi

Ketkä kovimmista maailmantähdistä sitten olivat kaikkein mieleenpainuvimpia?

Michael Douglas oli erittäin sympaattinen, samoin Tom Hanks. Anthony Hopkinsilla oli maine hyvin vaikeana haastateltavana, mutta minä pärjäsin ihan hyvin hänen kanssaan. Tommy Lee Jones oli kerran vähän hankala, ja Steven Seagal vain yksinkertaisesti outo.

Russell Crowe saattoi kuulemma olla erittäin hauska tai sitten todella tuittuileva.

– Kysyin häneltä kerran Oscar-gaalassa, millaisella ihmisellä on mielestäsi kaunis mieli? Olihan hän silloin samannimisen elokuvan tähti. Hän vain katsoi minua ja tokaisi, että ”Tuo on typerin kysymys, jonka olen koskaan kuullut!” ja marssi sitten tiehensä, Teemu naurahtaa.

Lue lisää Teemusta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja, Lahti
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!