Love Island ero

Love Island -pari Vanessa ja Reetu: sokkiero - Vanessa sivaltaa ex-kumppaniaan podcastissa! "Reetu on jo liittynyt Tinderiin"

Kotimaa | 04.08.2021 10:31

Seiskalle on viime aikoina tihkunut vinkkejä siitä, että Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta tutut Vanessa Tuominen ja Reetu Haapanen ovat eronneet. Lukuisat Seiskan lukijat ovat myös bonganneet Reetun deittisovellus Tinderistä. 

Nyt Vanessa on vahvistanut eron MVM-podcastin tuoreimmassa jaksossa.

- Me ei olla enää Reetun kanssa yhdessä, Vanessa totesi.

- En ala tässä nyt kertomaan, että miksi ja kaikkea sellaista, koska en voi tässä yksin kertoa mitään, kun se toinen ei ole tässä kertomassa omaa puoltaan tarinasta. Eikä me välttämättä haluta kertoa asioista.

Lue myös: Yllätysuutinen! Love Island -Tommy ja fitnesskaunotar Sandra: Vauva tulossa!

Reetu löytyy jo Tinderistä 

Vanessan juontokollegat Maria ja Milla tukivat Vanessaa ja totesivat, että hänen olisi kuitenkin parasta kertoa asiasta podcastissa. 

- Se on ihan sun oma päätös. Mieluummin kerrot asiasta esimerkiksi täällä kuin että se tulisi ilmi jossain muualla.

- Niin, no se on kyllä varmasti tullut jo ilmi, kun Reetu on jo liittynyt Tinderiin, Vanessa sivalsi. 

Lue myös: Tosi-tv-tähtien yllätysromanssi: Love Island -Saran ja Temptation Islandista tutun "Sormi-Joonan" rakkaus roihuaa!

Tosi-tv-tähden mukaan suhde ei vain enää toiminut.

- Kai se on sitten se syy, miksi ihmiset eroavat. Kun ei vaan toimi. Nyt elämä jatkuu, kohti uusia pettymyksiä, Vanessa totesi.

- Pakko sanoa, että olen voinut yllättävän hyvin. Minulla on sellainen fiilis, että tämä on oikea päätös. Ei ole sellaista fiilistä, että haluaisi vielä yrittää tai mitään sellaista. Nyt se on taputeltu. Minulla ei ollut epäröintiä tästä, Vanessa lisäsi. 

Yllättävä sivallus

Podcast-jaksossa selvisi myös, ettei Reetun ja Vanessan suhde ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

- Susta huokuu semmoista elämäniloa taas, Vanessan juontokollegat tsemppasivat eronnutta tosi-tv-tähteä.

- En nyt sanoisi, että tämä toinen henkilö on tuonut sitä sulle ihan h*lvetisti, Maria täräytti. 

Lue myös: Tämän sinkkukaunottaren löydät nyt Tinderistä: tällaista kumppania äskettäin eronnut Love Island -Pauliina etsii

Reetun ja Vanessan rakkaus roihahti Love Islandin kuvauksissa, ja he selvisivät ohjelmassa finaaliin asti. He sijoittuivat lopulta toiseksi. 

He päättivät myös jatkaa yhdessäoloa kuvausten jälkeen. Pari vahvisti sosiaalisessa mediassa seurustelevansa pian ohjelman päättymisen jälkeen. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!