Love island Jenni Puhakka

Love Island -Jenni avoimena vakavista terveyshuolistaan - lääkärinkäynti säikäytti: "Kävin kaikki pahimmat skenaariot läpi"

Kotimaa | 17.06.2021 20:02

Love Island -tosi-tv-sarjasta tuttu Jenni Puhakka kertoo Instagram-tilillään terveyshuolistaan. 

Jenni vastasi eilen keskiviikkona videotarinassaan seuraajiensa kysymyksiin. Hän mainitsi tuolloin lyhyesti terveyshuolistaan. Samalla hän kertoi olleensa yhteyksissä neurologiin.

Tänään torstaina tosi-tv-tähti päivitti videotarinaansa vanhoja kuvia sairaalasta. Kuvien yhteydessä hän paljasti kärsineensä alkukevään aikana erilaisista huolestuttavista oireista.

- Alkukeväästä aloin saamaan kummallisia oireita. Välillä pieniä, välillä isoja. Muun muassa rytmihäiriöitä, raajojen puutumista/pettämistä (jalat eivät kantaneet), oksentelua, huimausta, kerran lähti muisti, näön heikkenemistä, Jenni listasi videotarinassaan.

Lue myös: Love Island -Jenni ja BB-Eetu: Avoliitto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Magneettikuvausten sivulöydös

Personal trainerina työskentelevä Jenni kertoi joutuneensa lopettamaan liikunnan harrastamisen oireilun takia. 

- Pienikin hengästyminen ja sykkeen nousu aiheutti huimauksen ja pahan olon, Jenni mainitsi videotarinassaan. Samalla hän totesi oireiden yllättävän välillä myös yllättäen, ilman selvää ärsykettä.

Tosi-tv-tähti paljastaa käyneensä lukuisissa verikokeissa ja testeissä. Lopulta kaksi pattia löytyivät pään magneettikuvauksen sivulöydöksenä.

Ne ovat Jennin mukaan kuitenkin vaarattomia, mutta hän joutuu käymään magneettikuvauksissa uudestaan. 

- Kaikki mahdolliset kokeet tehtiin ja verikokeissa ja sydänfilmissä tuli rampattua paljon. Samaan aikaan tehtiin pään magneettikuvaus. Siitä sivulöydöksenä löytyi kaksi pattia. En muista nimiä, mutta vaarattomia. Eilen neurologi sanoi, että päästä täytyy ottaa magneettikuvat uudestaan. Epäilyksenä tällä hetkellä muutama eri juttu. Toivon todella, että syy selviää, ja että taustalla olisikin vain joku pieni aiheuttaja. 

Lue myös: Tämän sinkkukaunottaren löydät nyt Tinderistä: tällaista kumppania äskettäin eronnut Love Island -Pauliina etsii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Henkisesti raskas kevät

Jenni kertoo suhtautuvansa jatkotutkimuksiin hyvin. Hän on kiitollinen läheisistään, jotka ovat auttaneet häntä jaksamaan vaikeinakin aikoina.

- Onneksi kaikki tutkitaan perusteellisesti. Omassa päässä käynyt tietysti kaikki pahimmat skenaariot läpi. Koko kevät on ollut henkisesti suhteellisen raskas, mutta onneksi minulla on ympärilläni ihania ihmisiä ja olen kuitenkin kyennyt tekemään töitä ja olemaan toimintakykyinen.

- On hetkiä kun on ihan normaali olo, ja sitten on hetkiä, kun olo on niin kamala ja pelkkä seisominen vie kaikki voimat. Tästä mennään eteenpäin kohti uusia tutkimuksia, Jenni päätti tekstinsä.

Lue myös: Yllätysuutinen! Love Island -Tommy ja fitnesskaunotar Sandra: Vauva tulossa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer (@jennisara)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Sub, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!