fbq
Kotimaa
17.09.2021 17:59
Teksti: Milla Leinonen ja Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Renny ja Johanna Harlin
Lonkeroa ennen kirkkoa! Renny ja Johanna Harlin saivat toisensa: häät käynnissä luksuskohteessa Ranskassa – katso vihkikuva
Kotimaa
17.09.2021 17:59
Teksti: Milla Leinonen ja Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Renny, 62, ja Johanna Harlin, 27, saivat tänään perjantaina (17.9.21) toisensa. Umpirakastuneen pariskunnan häitä juhlitaan parhaillaan eteläisessä Ranskassa, St. Tropezin kaupungin tyylikkäässä miljöössä.

Ranskasta tihkuneiden some-tietojen mukaan Rennyn bestamaneina ovat muun muassa elokuvalegenda ja Rennyn pitkäaikainen ystävä Markus Selin sekä Rennyn oma poika Luukas Harlin. Johannalla on kaksi kaasoa.

Hääparin aamupäivään kuului hemmottelun lisäksi suomalaiskansallista janojuomaa eli lonkeroa. Markus Selin on tunnettu lonkeron ystävä, ja sitä nautittiin näemmä myös Ranskan Rivieralla! 

Johannalla kauniin elegantti morsiuspuku 

Vihkiminen tapahtuu Église Notre-Dame-de-l'Assomption de Saint-Tropez -kirkossa, joka sijaitsee St. Tropezin vanhassa kaupungissa. Vuonna 1784 rakennettu kirkko on tyyliltään italialaista barokkia, ja sitä pidetään yhtenä kaupungin maamerkeistä.

Onnesta hehkuva morsian asteli alttarille isänsä Antti Kokkilan käsipuolessa. Johannan morsiuspuku oli kauniin elegantti valkoinen merenneitomallinen luomus, luonnollisesti pitkällä laahuksella.

Häissä oli huolehdittu pienistäkin yksityiskohdista: kun Johanna isänsä saattelemana saapui alttarille, kirkossa soi tunnetun säveltäjän Tuomas Kantelisen tätä tarkoitusta varten säveltämä teos Arrival of Johanna eli suomeksi Johannan saapuminen.

Johanna ja Renny hääkuva
Rouva ja herra Harlin! Johanna ja Renny menivät naimisiin perjantaina illansuussa eteläisessä Ranskassa. Hääonni välittyy vihkikuvasta. Kuva: Rita Tainolan Instagram.

 

Luokkakokouksen kuvauksista St. Tropezin kirkkoon

Kaksikko tapasi toisensa kesällä 2020 Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa. Kihlat vaihdettiin alkuvuonna Istanbulissa, mutta viralliset kihlajaisjuhlat pidettiin näyttävästi heinäkuussa Suomessa.

Lue myös: Johanna ja Renny Harlinin ökykihlajaisissa hurja julkkiskattaus! Eturivin ykköstähdet edustivat parhaat päällä - upeat kuvat!

Rennyn ja Bikini fitness -kisoissakin menestyneen kaunottaren hääjuhlat ja unelmien häämatka nähdään myöhemmin myös heidän elämästään kertovassa tv-sarjassa The Harlins.

 

Vieraslistaa karsittiin

Ranskassa vallitseva neljäs korona-aalto sekoitti juhlasuunnitelmia, ja vieraslistaan jouduttiin tekemään merkittäviä muutoksia.

– Ainoa tapa saada häät edelleen järjestettyä on se, että pidämme pienemmät juhlat. Olemme kutsuneet ainoastaan läheisimmät perheenjäsenet ja lähipiirin, Renny kertoi taannoin MTV Uutisten haastattelussa.

Lue myös: Renny Harlinin Johanna-rakas: ”Vaikea tottua hemmotteluun” – tällainen sormus kaunottaren kädessä kimaltelee

Alun perin parin oli tarkoitus kutsua Ranskaan 100-150 vierasta.

Renny ja Johanna tapasivat toisensa Luokkakokous-elokuvan kuvauksissa vuoden 2020 kesällä.
Renny ja Johanna tapasivat toisensa Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa kesällä 2020.

Luksuskihlajuhlat

Rennyn ja Johannan kihlajaisia juhlittiin näyttävästi heinäkuussa (22.7.) Kulosaaren kasinolla. Helsinkiin oli rakennettu juhlia varten varsinainen The Great Gatsby -maailma. Todellisuudessa pari oli kuitenkin tuolloin jo naimisissa.

Lue myös: Harlinien rakkauspommi: Ökykihlajaiset Kulosaaressa – Katso kuvat!

– Ranskan lain mukaan meidän on pakko tehdä paperityöt hyvissä ajoin Suomessa ennen sitä. Joten me ollaan tehty se ja se on tullut nyt julkisuuteen. Meidän häät on vasta syyskuussa, mutta virallisesti me ollaan nyt naimisissa - papereiden mukaan, Johanna kertoi Instagram-tilillään.

Kihlajuhliaan varten Johanna oli pukeutunut kultavalkoiseen mekkoon, vaaleisiin kenkiin ja näyttävään sulkahiuskoristeeseen. Renny luotti puolestaan valkoiseen pukuun.

Juhlavieraat pääsivät näkemään videon Rennyn kosinnasta. Lisäksi vieraita viihdytettiin erilaisia esitysnumeroilla, kuten musiikilla ja puheilla.

Renny ja Johanna

Lue myös: Harlinien ökyjuhlissa vieraillut Maria Veitola paljastaa: ”Minun kihlajaislahjallani voi siivota suhdetta!”