fbqHarlinien ökyjuhlissa vieraillut Maria Veitola paljastaa: ”Minun kihlajaislahjallani voi siivota suhdetta!” | Seiska
Kotimaa
23.07.2021 09:03
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova
Maria Veitola
Harlinien ökyjuhlissa vieraillut Maria Veitola paljastaa: ”Minun kihlajaislahjallani voi siivota suhdetta!”
Kotimaa
23.07.2021 09:03
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova

Radio- ja televisiojuontaja Maria Veitola, 48, vieraili torstaina (22.7.) Renny ja Johanna Harlinin kihlajaisissa upealla Kulosaaren Casinolla. Maria tunnetaan persoonallisesta tyylistään, ja tietyllä tavalla omaperäisen lahjankin hän oli hankkinut.


- En ole koskaan ollut kihlajaisissa. Jouduinkin googlaamaan mitä ihmiset ovat ostaneet ihmisille kihlajaislahjaksi, siellä Vauva.fi:ssä porukka vain riiteli aiheesta. Ajattelin, että en halua ostaa tavallista skumppapulloa. Päädyin sitten ostamaan klassisen, rottingista tehdyn mattopiiskan ja vuohenkarvasta tehdyn pölyhuiskan, Veitola taustoittaa Seiskalle.

Lue myös: Harlinien rakkauspommi: Ökykihlajaiset Kulosaaressa – Katso kuvat!


Maria jatkaa hauskoista motiiveistaan lahjan ostamisen taustalla.


- Eikö kaikki tarvitse siivousvälineitä, jotta voi siivota suhdetta välillä? Voihan sillä myös tehdä ihan mitä haluaa, vaikka spänkätä ja sipsutella, Maria listaa.

Maria Veitola
Maria esitteli ylpeänä ostamaansa lahjaa.


Asuunsa Maria kertoi päätyneensä viime metreillä. Hän nimittäin sai tietää The Great Gatsby -teemasta vasta juhlia edeltäneenä iltana.


-    Ystäväni sanoi minulle, että oli lukenut tästä teemasta jostain. Sitten rupesin googlaamaan sitä, että mitä tämä teema käytännössä tarkoittaa. Lopulta hoksasin, että minulla on omassa vaatekaapissani sopiva paljettimekko näihin juhliin, suosikkijuontaja päätti nauraen.

Maria Veitola
Säteilevä suosikkijuontaja valmistautui kihlajaisiin googlailemalla.


Lue myös: Maria Veitolasta paljastui viherpeukalo - isoäidin neuvot auttavat: ”Ihana harrastus”