fbq
Kotimaa
27.08.2021 07:44
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
hannu ja martina
Lohtusuutelua puistossa! Martina Aitolehti haki katseita välttelevän Hannunsa koiralenkille
Kotimaa
27.08.2021 07:44
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Entinen jääkiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, on ottanut raskain mielin vastaan saamansa syytteen raiskauksesta.

Seiskan tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 39, kohukulta on ollut erittäin ahdistunut tulevasta oikeudenkäynnistään.

– Hän ui juuri nyt aika syvissä vesissä, Hannun hyvin tunteva henkilö luonnehtii Seiskalle.

Lue myös: Martina Aitolehti ja raiskauksesta epäilty Hannu = Avoliitto peruuntui!

Myöskään Hannun ja Martinan suhde ei ole edennyt suunnitellulla tavalla. Pariskunta kertoi Me Naiset -lehdelle, että he muuttavat heinäkuussa saman katon alle.

Lue myös: Me Naiset: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen muuttavat yhteen ja harkitsevat yhteistä lasta - takana neljä kuukautta seurustelua: "Toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä"

Seiskan selvityksen mukaan Hannu on kuitenkin muuttanut hiljattain uuteen asuntoon, mutta ei Martinan kanssa.

koirapuisto
Martinan Nala-koira katseli ihmeissään, kun isäntäpari intoutui intohimoisiin suudelmiin.

Hannu huputti itsensä

Paparazzi havaitsi viime viikolla, ettei kohupari ole kuitenkaan eronnut. Martina nimittäin meni eräänä aamuna omilla avaimillaan hakemaan Hannua tämän asunnosta koiralenkille. Hannu tosin kömpi asunnosta ulos vastahakoisen oloisena.

Viime viikkojen kohujulkisuus on selvästi ollut Hannulle raskasta. Ilma oli mitä mainioin, mutta ex-kiekkomies veti mustan tuulitakin huppua alati vain syvemmälle päähänsä. Vaikutti siltä, että Hannu vältteli katseita ja pelkäsi joutuvansa tuijotuksen kohteeksi.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Kahvilasta haetun noutokupposen jälkeen Martina sai Hannun houkuteltua hurttalenkille. Rakastavaiset päätyivät pienen köpöttelyn jälkeen koira-aitaukseen.

Heti kun kohupari pääsi tuuhean lehmuksen katveeseen, Martina katsoi miestään syvälle silmiin ja sanoi tälle jotain. Sitten Hannu otti Martinaa poskista kiinni ja antoi rakkaalleen pitkän, intohimoisen suudelman.

Rakastavaiset eivät päässeet irti toisistaan ensimmäisen suudelman jälkeen, vaan uudet pusut moiskahtelivat hellien kuiskutusten lomassa. Näytti vahvasti siltä, että Martina lohduttelisi maansa myyneeltä vaikuttavaa Hannua.

Lue myös: Tulipalon vaara! Asiantuntija jyrähtää Martina Aitolehden Hannu-rakkaan toiminnasta kolarin jälkeen: Edesvastuutonta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »