fbq

Linja-auton kuljettaja hyllytettiin työstään, koska hän antoi apinan ajaa bussia!

Intialainen bussikuski on hyllytetty työstään sen jälkeen, kun hän antoi apinan ohjata ajoneuvoa. Teko tuli työnantajien tietoon, kun bussissa kuvattu video meni viraaliksi sosiaalisessa mediassa.

Karnatakassa, Bangaloressa kuvattu video näyttää, miten kuljettaja, joka tunnetaan ainoastaan nimellä Prakesh, antaa eläimen käännellä bussin ohjauspyörää samalla, kun hän itse operoi vaihteita ja polkimia. Videon perusteella on selvää, että bussi oli täynnä matkustajia, kun se ajoi ruuhkaista valtatietä Karnatakan eteläosassa.

Kyseessä oleva eläin, hanumaani, kuului ilmeisesti yhdelle matkustajista. Sen kerrotaan itse kiivenneen kuskin paikalle, josta se ei halunnut enää poistua. Kuljettajan mielestä tilanne oli huvittava, ja hän, yhdessä matkustajien kanssa, yllytti apinaa ottamaan ohjat. Eläin vietti ratissa muutaman minuutin, kunnes se jäi omistajansa kanssa pois seuraavalla pysäkillä.

Välikohtaus tapahtu 1. lokakuuta Davanagerestä Bharamasagaraan kulevalla tiellä. Tieliikenneviraston mukaan kuljettaja on hyllytetty asiasta käyynistetyn tutkinnan ajaksi. 

Lähde: Metro UK