fbq
Esa Lindell & Rolex.

Leijonien tuore NHL-tähti ällistytti Tampereella: ”Texasin sheriffin” ranteessa komeilee kymppitonnien kultaöky-Rolex!

Texasin sheriffit pääsevät heti tositoimiin, kun Leijonat jatkaa MM-kotikisoja perjantaina Iso-Britanniaa vastaan. Dallas Starsin suomalaisluudat Miro Heiskanen ja Esa Lindell saavat näin tulikasteensa fanaattisen kotiyleisön edessä.

Oheisella videolla Olli Jokinen muistelee uraansa Leijonissa Seiskan MM-kiekkohaastattelussa:

Seiska oli paikalla, kun herra Lindell saapui torstai-iltana Tampereelle. Takana oli raskas ja pitkä matkapäivä rapakon takaa keväiseen härmään, mutta miehen mieli oli kirkas.

Melkoinen säihke kävi myös NHL-miljonäärin ranteessa, jossa kimalteli komea kello. Esaa alkoi naurattaa kysyttäessä, mahtaako kyseessä olla oikein Rolex?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Juu, kyllä on, Esa, 27, kuittaa hymyillen.

Rahaa kuin roskaa! Miljoonia NHL-kaukalossa tienaava Esa Lindell sijoittaa fiksusti rahojaan - paljastaa suunnitelmansa Seiskalle: ”Dallasista olisi tarkoitus katsella taloa”

Dallas Starsin NHL-puolustaja Esa Lindell liittyi torstaina Leijoniin. Hän pelaa jo tänään perjantaina Iso-Britanniaa vastaan.
Dallas Starsin NHL-puolustaja Esa Lindell liittyi torstaina Leijoniin. Pomminvarma peruspakki pelaa jo tänään perjantaina Iso-Britanniaa vastaan.

Monimiljonäärin suu vääntyi entistä leveämpään hymyyn, kun runsaslukuinen mediaväki tiedusteli, onko Texasin kiekkokuvernööri niin sanotusti kellomiehiä?

– Nooo…. Vähän. En hirveästi, mutta kyllä tykkään, Esa naurahtaa.

Dallas Starsin monimiljonääri Esa Lindell tajusi vasta Texasissa, miten kova jätkä Jere Lehtinen on: ”Siellä häntä arvostetaan jopa enemmän kuin Suomessa”

Esan kymmenien tuhansien eurojen arvoinen kello on Rolexin Day-Date eli niin sanottu Presidentti-malli.
Esan kymmenien tuhansien eurojen arvoinen kello on Rolexin Day-Date eli niin sanottu Presidentti-malli.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan selvityksen mukaan Esan kello on Rolexin Day-Date eli niin sanottu Presidentti-malli. Timanttisilla indekseillä koristeltu täysikultainen kello tunnetaan siitä, että se on ollut historiallisesti Yhdysvaltojen presidenttien suosiossa.

Suomessa tällaisen kellon omistaa muun muassa Cheek ja Mikael Gabriel.

Ällistyttävän 31 miljoonan euron NHL-sopimuksen tehnyt Esa Lindell: ”Onhan se älytön määrä rahaa ja älytön diili!”

Esa Lindell, 27, asuu Texasissa Dallasin miljoonakaupungissa. Tällä hetkellä mies nauttii Tampereella keväisen kotimaan MM-kiekkohuumasta.
Esa Lindell, 27, asuu Texasissa Dallasin miljoonakaupungissa. Tällä hetkellä mies nauttii Tampereella keväisen kotimaan MM-kiekkohuumasta.

Kyseessä ei siis ole mikä tahansa aikarauta, sillä sen ohjevähittäishinta on 40 900 euroa. Sekin on kuitenkin lähinnä karkkiraha Esalle, joka solmi NHL-seuransa Dallas Starsin kanssa keväällä 2019 viisivuotisen ja peräti 35 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Suomen ja Iso-Britannian välinen MM-ottelu alkaa MTV3:lla ja C Morella kello 16.20.