Uutiset

Rahaa kuin roskaa! Miljoonia NHL-kaukalossa tienaava Esa Lindell sijoittaa fiksusti rahojaan - paljastaa suunnitelmansa Seiskalle: ”Dallasista olisi tarkoitus katsella taloa”

17.11.2019 19:03

Maailman kovimmassa kiekkoliigassa hyvin tehdystä työstä on tapana maksaa hyvin. Sen on saanut huomata myös Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell, 25, joka sorvasi teksasilaisseuran kanssa viime keväänä kokonaisarvoltaan 31 miljoonan euron jatkosopimuksen. Kuluvasta NHL-kaudesta Esa kuittaa bonuksineen noin 6,3 miljoonaa euroa.

NHL-miljoonia ihmetellessä unohtuu helposti, että pelaajat ovat tehneet niiden eteen töitä koko elämänsä. Vain murto-osa kiekkoilijoista onnistuu koskaan murtautumaan ammattilaistasolle, heistäkin aniharva tarunhohtoiseen asti.

– Vanhemmille kiitos siitä, että ovat jaksaneet viedä hallille, ja että on ollut mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa, kun ei se ole kuitenkaan mikään halpa laji, Esa nyökkää.

– Lätkää on tullut pelattua pienestä asti, koska olen tykännyt siitä. Olen ollut onnekas, kun olen saanut siitä ammatin. Siksi sitä pelataan, kun se on hauskaa – ei rahan takia.

Dallas Starsin luottoratsulla Esa Lindellillä on 31 miljoonaa syytä hymyyn. – Eihän se raha onnea tuo mutta turvaa kylläkin, hän myöntää.
Dallas Starsin luottoratsulla Esa Lindellillä on 31 miljoonaa syytä hymyyn. – Eihän se raha onnea tuo mutta turvaa kylläkin, hän myöntää.

Cowboyna liikenteessä?

Nyt rahaa on kuin roskaa, mutta Esa ei ole alkanut törsätä.

– Ei ole ollut mitään ihmeempiä hankintoja. Kämppä tuli hommattua Helsingistä, ja Dallasista olisi tarkoitus katsella taloa. Mikään autofani en ole, että alkaisin keräillä niitä. Fiksusti koitan sijoittaa rahojani.

Vaikka Esa on Stars-puolustuksen itseoikeutettu šeriffi, cowboyta hänestä ei saa tekemälläkään.

– Se ei ole oikein tarttunut! Countrymusiikki ei oikein iske vielä neljän kauden jälkeenkään. En muutenkaan kuljeskele ruutukauluspaidassa, isolla vyönsoljella, buutseissa ja stetsonissa. Vaikka sellaisia tyyppejä kyllä näkee Dallasissa, Esa naureskelee.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:AOP, Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!