Laura Allonen

Laura Allonen toteutti unelmansa - tanssijana Antti Tuiskun ja Cheekin kiertueilla: Elämäni parasta aikaa!

Kotimaa | 09.06.2021 19:32

Näyttelijä, tanssija Laura Allonen, 31, on saanut kokea monen tytön unelmatyön. Hän on ollut nimittäin sekä Antti Tuiskun että Cheekin taustatanssijana.

– Olin ensin hetken Antti Tuiskun taustatanssijana. Tämän jälkeen olin Cheekin taustatanssijana kolmen vuoden ajan. Nyt olen mukana taas Antin ensi syksyn Bailantai-konserteissa Olympiastadionilla, Laura kertoo hymyillen.

Laura kehuu molempia miehiä hienoiksi artisteiksi.

– Kummallakin on iso ja selvä visio siitä, mitä haluavat. Sillä tavalla he ovat samanlaisia. Antti tosin haluaa tanssia myös itse ja olla yksi tanssijoista, se on tosi hienoa.

Tulimme läheisiksi

Laura muistelee kaiholla kolmea vuotta, jonka sai olla Cheekin taustajoukoissa mukana.

– Se oli ihan elämäni parasta aikaa. Meistä kaikista tuli tosi läheisiä, se oli ainutlaatuinen kokemus. Jäähyväiskeikka Lahden Mäkimontussa oli sanoin kuvaamattoman hienoa, aivan mahtava fiilis.

– Meillä on edelleen kiertueen jäsenten kanssa oma WhatsApp-ryhmä, jossa Jarekin on mukana. Vaihdamme siellä kuulumisia ja välillä tapaamme. Kaikki ne ihmiset ovat edelleen läsnä elämässäni, Laura kertoo.

Jare on ihana tyyppi!

Laura kertoo, että Cheekin kanssa oli todella helppo tulla toimeen.

– Jarehan on aivan ihana tyyppi, hänellä on tosi selkeä visio siitä mitä haluaa. Siihen on helppo tulla mukaan. Tein toisen tanssijan kanssa viimeiselle kesäkiertueelle koreografiat, ja saimme Jarenkin vähän tanssimaan, se oli ihanaa.

Pitkien keikkamatkojen aikana oli aikaa jutella ja pelata pelejä yhdessä. Kommelluksiltakaan ei aina vältytty.

– Kerran päätimme keikkabussissa, että haluamme uimaan ja löysimmekin ihanan uimarannan. Kun palasimme bussiin, se ei enää lähtenytkään käyntiin. Siinä piti sitten nopeasti keksiä varasuunnitelma, että ehdimme keikalle. Tilasimme taksit paikalle, ja bussi jäi sinne, Laura nauraa.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!