fbqLaihtunut Arttu Wiskari muutti koronan aikana elämäntapansa: Korkki on pysynyt kiinni | Seiska
Arttu Wiskari

Laihtunut Arttu Wiskari muutti koronan aikana elämäntapansa: Korkki on pysynyt kiinni

Kotimaa | 17.09.2021 06:43

Suosikkilaulaja Arttu Wiskari, 36, laittoi korkin kiinni yli vuosi sitten, mutta se ei ole ainoa syy hänen laihtumiseensa.

– Olen parhaimmillaan viikossa kävellyt yli sata kilometriä. Se on todella tehokasta, että liikkuu paljon ja syö fiksusti. En ole ikinä ollut mikään terveysfriikki. Syön kuten haluan, mutta tiedän, että jos vedän kaksi perhepizzaa, niin sitten pitää seuraavana päivänä pelata kaksi rundia golfia tasapainoksi.

Lue myös: Alan ammattilainen lataa uudesta Vain elämää -kaudesta: Voi tulla Arttu Wiskari -show!

Alun perin Artun piti olla ilman alkoholia niin kauan kuin korona jatkuu.

– Mutta nyt tämä jatkuu ja jatkuu, niin olen miettinyt sitä, että suon itselleni viinipaketin siellä lempiravintolassani sitten, kun se hetki on. Ei vielä, mutta jossain vaiheessa.

Anssi Kela, ABREU, Chisu, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi  Teräsniska ja Pyhimys tähdittävät Artun lisäksi Vain elämää -sarjan 12. kautta.
Anssi Kela, ABREU, Chisu, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi  Teräsniska ja Pyhimys tähdittävät Artun lisäksi Vain elämää -sarjan 12. kautta.

Lue myös: Arttu Wiskari julkaisi hämmentävän viestin Twitter-tilillään - joukko julkkiksia kommentoi tekstiä: "Miten köyhä täytyy henkisesti olla"

Laulaja kuitenkin painottaa, ettei koskaan ole sanonut luopuvansa kokonaan alkoholista.

– En aio pitää asiasta mitään möykkää. En halua kuristaa itseäni liikaa. Tämä ammatti on siitä kusinen, että on mahdollisuus vetää joka ilta pelti kiinni ilmaiseksi. Siinä on sekin puoli, että jos haluaa tehdä duuninsa hyvin, niin ei sitten tee sitä.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen ja Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!