Katso kuva!
Sami Kuronen

Kymmenes TIS-kausi purkissa! Sami Kuronen räpläili ja joi olutta ennen Suomeen paluuta - katso kuva!

Kotimaa | 29.07.2021 19:18

Juontajakomistus Sami Kuronen bongattiin torstaina (29.7.) Malagan lentoasemalla sekä Helsinkiin lähteneellä Finnairin lennolla. Espanjan auringon alle Samin olivat kuljettaneet työasiat, sillä Temptation Island Suomi -ohjelman kymmenes kausi kuvattiin heinäkuussa Marbellassa. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -tuotanto paljasti jymyuutisen!

Samin kotimatkasta päätellen kuvaukset on saatu nyt purkkiin ja Kurosen grillattavaksi päätyneet pariskunnat ovat jo lähteneet viimeiseltä iltanuotiolta koteihinsa – yksin tai yhdessä.

– Lähtöselvityksessä vuoroa odotellessaan Sami räpläsi tiiviisti puhelintaan. Tämän jälkeen hän siirtyi VIP-loungeen nauttimaan kevyttä syötävää ja virvokkeita. Lopulta Sami kaivoi läppärinsä esiin ja alkoi naputella sitä samalla olutta siemaillen, lentokentältä raportoidaan Seiskalle.

Sami Kuronen

Kommentoi YLE-kohua

Sami kommentoi aiemmin kuvausten lomassa omalla Instagram-sivullaan Yleisradion paljon keskustelua herättänyttä MOT-ohjelmaa tosi-tv-tähdistä. MOT käsitteli tuolloin tosi-tv:n tekemistä haastatellen muun muassa juuri Temppareista tuttuja Tiaa ja Miraa.

– Keväällä ohjelman ylle heitettiin varjo, kun Ylen MOT-ohjelma teki tosi-tv:n tekemisestä varsin raflaavan jakson. Tempparit oli yksi tarkastelun alla olleista ohjelmista ja syytökset olivat paikoin rajuja, Temppareita sen ensimmäiseltä kaudelta asti juontanut Sami aloitti päivityksensä pari viikkoa sitten.

Lue myös: Sami Kuronen avautuu vihdoin Temptation Island -kohusta - kritisoi painavasti Ylen uutisointia: "Yksipuolinen, asenteellinen ja antoi virheellisen kuvan!"

– Kohta kymmenen kauden kokemuksella tunnen Tempparit ja sen tekotavan hyvin. Siksi uskallan väittää, että MOT:n jakso oli yksipuolinen, asenteellinen ja antoi toimintatavoistamme monin tavoin virheellisen kuvan, Sami kirjoitti.

– Jokainen kausi on omanlaisensa. Siksi tarkastelemme ja olemme tarkastelleet käytäntöjämme koko ajan. Haluamme tehdä jatkossakin ohjelmaa, jossa kokemus olisi osallistujille ja katsojille paras mahdollinen.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Lukijan kuva, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!