fbq
Kotimaa
08.11.2021 13:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
maria veitola
Kylpyjösses! Suosikkijuontaja Maria Veitola nakuilee herkkujen kanssa kylppärissä - sushiyllätys kerää kiitosta: "Erinomainen idea"
Kotimaa
08.11.2021 13:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suosikkijuontaja Maria Veitola, 48, hätkähdyttää tuoreella kylpykuvallaan. Maria julkaisi kuuman kuvan itsestään ja sushiherkuistaan sosiaalisessa mediassa.

Tv-toimittajan lapsi vinkkasi äidilleen oivallisen tavan rentoutua arkirientojensa vastapainoksi.

Lue myös: Maria Veitolan perhe kasvoi suloisella harmaatassulla - karvakaveri sai Janne Katajankin sydämen sulamaan: "Paras kissakuva ikinä!"

- Tän viikonlopun paras hetki oli se, kun olin perjantaina ihan rättipoikki väsynyt tosi tiukan työviikon jälkeen ja Taisto 9 v. ehdotti, et menisin kylpyyn, tilattais sushia ja söisin sushini äänikirjaa kuunnellen kylvyssä. Se oli erinomainen idea, Maria kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Julkaisu herätti tiemastuneen vastaanoton, ja Marian lapsi sai runsaasti kehuja mainiosta ideasta.

- Taisto tietää (sydän), Ina Mikkola iloitsi.

- Voi ihana lapsi (sydän), kehui toinen.

- Fiksu poika! hihkui kolmas sydänsilmäemojin kanssa.

Uusi perheenjäsen

Maria Veitola paljasti viime viikolla kärsineensä kissakuumeesta jo vuosia, ja nyt perheeseen on viimein löytänyt tiensä pieni karvainen perheenjäsen. Maria paljasti Instagramissa, että tulokkaan nimi on Cisse ja rotu on brittiläinen lyhytkarva eli brittikissa.

Myös lisää kissoja on perheeseen suunnitteilla.

Kuukauden päästä hän saa karvaisen lajitoverikaverin ja me saadaan elämään vielä lisää hupia ja iloa. Ja nahkaisiin Togo-nojatuoleihin hirveitä naarmuja, Maria paljasti viikko sitten.

Lue myös: Maria Veitolan vaatekaappi on Suomen kirjavin – suosikkijuontajan sorkkasaappaat hurmaavat!

Maria Veitola yökylässä: Nämä asiat otan aina mukaan kylään!