fbq
Martina Aitolehti muutti pois.

Kuvat vain Seiskassa! Martina Aitolehden itkuviikolle yllättävä päätös – kohukaunotar jätti luksuskodin ja muutti tavarat varastoon!

Martina Aitolehdellä, 36, on takanaan poikkeuksellisen tunteikas ja monivaiheinen viikko.

Seiska kertoi viime numerossa Martinan viikonlopusta Ruisrockissa, jossa kaunottaren juhlinta riistäytyi käsistä hänen käydessään yllättäen ex- Miss Suomi Sara Siepin, 28, kimppuun.

Seiskan tietojen mukaan raivokohtauksen aiheutti Saran seuranpito paikalla olleen NHL-tähden Rasmus Ristolaisen kanssa.

"Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Ruisrock-välikohtauksesta kertoneen Seiskan ilmestymisen jälkeen Martina julkaisi useita tunteikkaita ja itkuisia tilityksiä Instagramissa.

Liittyvätkö päivitykset Ruisrock-riehumisen aiheuttamiin omantunnontuskiin vai käynnissä olleeseen muuttoon, jää lukijan tulkinnan varaan.

Joka tapauksessa Martina pakkasi loppuviikosta tavaransa muuttolaatikoihin ja heitti hyvästit hänen ja Stefan Thermanin yhteiselle luksuskodille Helsingin Tähtitorninmäellä.

Martina ei ole kertonut uuden kodin sijaintia julkisuuteen, ja niinpä Seiskan reportterin yllätys olikin suuri, kun muuttoautot huristelivat keskustan ulkopuolelle syrjäiselle teollisuusalueelle ja muuttomiehet kantoivat kaikki tavarat ison teollisuuskiinteistön varastoon.