fbq
Sari Jalonen kantaa vastuun kodista.

Kultavalmentaja Jukka Jalosen Sari-vaimo: ”Kannan vastuun kodin pyörittämisestä!”

Kultamitalit kaulassa Suomeen palanneiden Leijonien päävalmentajaa Jukka Jalosta, 56, oli median lisäksi vastassa oma vaimo Sari Jalonen.

Sairaanhoitajaksi kouluttautunut ja rekrytointialalla työskennellyt Sari kertoo Seiskalle katsoneensa kaikki pelit kotona televisiosta.

– Osan tosin seurasin suodatettuna, sillä kävin koiran kanssa lenkillä ja silitin vaatteita, kun jännitys nousi liian suureksi, Sari nauraa.

Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen vaimo lukee miestään kuin avointa kirjaa: ”Pystyn tulkitsemaan Jukan peliliikkeitä – hänestä paistoi sellainen…”

Hän myöntää, että pelien alla puoliso elää täysin kiekkokuplassa.

Jukka ja Sari Linnan juhlissa vuonna 2016. – Olen ollut juhlissa kolmesti. Tämä on kolmas maailmanmestaruus, jonka Jukka voitti suhteemme aikana.
Jukka ja Sari Linnan juhlissa vuonna 2016. – Olen ollut juhlissa kolmesti. Tämä on kolmas maailmanmestaruus, jonka Jukka voitti suhteemme aikana.

– Silloin minä kannan vastuun kodin pyörittämisestä, sillä hän ei jaksa keskittyä siihen. Hänelle on turha puhua arkiasioista, ne menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Jukalla ja Sarilla on 23-vuotias Jimi ja 25-vuotias Jesper.

– Jimi pelaa Mikkelin Jukureissa ja itse asiassa aloittaa jo toisen kauden. Jesper opiskelee Vierumäellä ja tähtää jääkiekkovalmentajaksi.

Kiekkotähdet herättivät huomiota turistiluokassa: Leijona-valmentaja Jukka Jalonen oli torkahtaa – kuvat!

Sari kertoo, ettei isä valmenna poikiaan, eikä kotoa patisteltu kiekkokaukaloon.

– Jääkiekko on tullut luonnostaan, ja molemmat ovat saaneet siitä itselleen ammatin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sari kertoo miehensä ammatin tehneen ajan mittaan myös hänestä itsestään lätkäfanin.