fbq
Myyräkanskuva

Kuka heistä on myyrä? Tässä ovat ruutuihin palaavan seikkailuohjelman julkkiskilpailijat!

Roope Salmisen, 30, juontama Myyrä-seikkailuohjelma palaa ruutuihin maaliskuussa.

Sarjan toisella tuotantokaudella ovat mukana, Noora Karma, Pippa Laukka, Mira Luoti, Aino Sirje, Ilari Johansson, Teemu Packalén, Mikko Penttilä, Joona Puhakka, Pyhimys ja Wallu Valpio

Sarjassa testataan julkkiskilpailijoiden älykkyyttä, taktikointikykyä, fyysistä kuntoa ja kylmiä hermoja.

He yrittävät ratkoa erilaisia tehtäviä, jotka kasvattavat rahapottia. Vain yksi heistä voi voittaa potin itselleen. 

Seksuaalirikostuomionsa jälkeen Putouksesta potkittu Roope Salminen palaa telkkariin - juontaa ruutuihin palaavaa Myyrä-seikkailuohjelmaa 

Yksi kilpailijoista on kuitenkin eräänlainen myyrä, jonka tehtävänä on muiden huomaamatta sabotoida tehtäviä, jotta potti pysyisi mahdollisimman pienenä. 

Loput yhdeksän julkisuudesta tuttua kilpailijaa yrittävät tehtäviä tehdessään selvittää joukossaan piileskelevän myyrän henkilöllisyyden. 

noora karma

Juontajana, näyttelijänä ja laulajana työskennellyt mentalisti Noora on monista tv-ohjelmista tuttu. Hän on opiskellut Lontoossa sekä näyttelijäksi että musiikin maisteriksi.

pippa laukka

 Noora Karma yllätti syöpää sairastavan Janita Lukkarisen: Emme tunne toisiamme! 

mira luoti

Mentalisti lupaa, ettei edes yritä hypnotisoida kilpakumppaneitaan. Hän on silti sitä mieltä, että mentalistin taidoista voi olla hyötyä kilpailun aikana. Vahvuutenaan hän pitää myös ennen kaikkea taitoa lukea ihmisiä ja tulkita pieniäkin eleitä ja ilmeitä.

Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri uskoo, että hän on saanut ammatistaan hyvät eväät valehtelijoiden tunnistamiseen. Suurimpana vahvuutenaan hän pitää kuitenkin hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa, jonka avulla hän uskoo jaksavansa painaa Myyrä-kisan tehtävissä virkeänä ja väsähtämättä. 

aino sirje

Laulaja ja näyttelijä Mira Luoti ponnahti julkisuuteen legendaarisen PMMP-yhtyeestä, jonka hän perusti Paula Vesalan kanssa. Bändin hajoamisen jälkeen Mira on alkanut tehdä myös yhä enemmän näyttelijän töitä. 

PMMP:n Mira Luoti ja Happoradion Mika Haapasalo = taas ero! 

ilarijohanson

Hän pitää itseään ennen kaikkea loistavana tiimipelaajana, jonka taidot ovat hioutuneet eri bändeissä.  

Näyttelijä Aino on kotimaassamme vähemmän tunnettu näyttelijä, mutta hän on  tuttu kasvo espanjalaisissa tuotanoissa. Suomessa Ainon toistaiseksi tunntetuin rooli oli Rantabaari-sarjassa, jossa hän näytteli Jartsa Eerolaa.

Suosikkisarjan uudet naisnäyttelijät! Englannissa asuva Mira nähdään pian Rantabaarissa – Skotlannissa opiskeleva Anni, 22, myöntää menojalan vipattavan: ”Otan elämästä kaiken irti!”

temupakalen

Aino kuvailee itseään temperamenttiseksi, kilpailuhenkiseksi ja urheilulliseksi. Hän uskoo, että oma paras puoli Myyrä-kilpailijana on ihmistuntemus, jota hän on saanut näyttelijän työn kautta ja erilaisiin rooleihin paneutumalla.

Näyttelijä ja stand up -koomikko Ilari on tuttu monelle kotimaisen komiikan ystävälle. Stand up -keikkojensa lisäksi hän on tunnettu monista tv-ohjelmista. 

Myöhäisillan ostoksia! Koomikko Ilari Johansson haahuili väsyneenä kaupassa – kuva! 

mikko penttilä

Näyttelijänä Ilari tunnetaan parhaiten rikosetsivä Markus Uusitalon roolista MTV3:n poliisisarjassa Roba. Hän on ollut mukana myös muun muassa Jussi-palkitussa elokuvassa Kohta 18 sekä ääninäyttelijänä lukuisissa animaatioelokuvissa. 

Ilari uskoo, että yksi hänen vahvuuksistaan Myyrä-kisassa on stand upissa hioutunut kyky aistia yleisön mielialoja ja muuttaa salamannopeasti suunnitelmiaan niiden mukaan.

joona puhakka

Vapaaottelija Teemu Packalén on yksi suureen suosioon nousseen lajin suomalaistähdistä, sillä hän on otellut lajin tunnetuimmassa kilpasarjassa UFC:sä.

Teemu tunnetaan omaperäisestä tyylitajustaan sekä kippuraviiksistän. Hän on suosittu hahmo sosisaalisessa mediassa, ja hän on tullut tunnetuksi myös fitnessurheilija Eevi Teittisen avopuolisona. 

mikko kuoppala

Kuva! Urheilijapariskunta Eevi Teittinen ja Teemu Packalén shoppailivat Dubaissa – ökyvaatteet jäivät kaupan hyllyyn! 

Parhaina puolinaan Myyrä-kisaa ajatellen Teemu pitää fyysistä voimaa ja kykyä toimia koko joukon uupumattomana tsempparina.

Putouksesta kansan suosioon noussut näyttelijä Mikko voitti ohjelman maineikkaan sketsihahmokilpailun Taika-Pasi-hahmollaan vuonna 2018.

wallu valip

 Putous-tähti Mikko Penttilän menneisyys paljastui: Olin kansantanssijapelle! 

Hänen erikoisalansa on näyttelijätyön kuninkuuslajina pidetty improvisaatioteatteri. Mikko uskoo, että improvisaatiosta on hyötyä myös Myyrä-kisassa. 

Tubettaja-tähti Joona aloitti uransa kameran edessä jo 11-vuotiaana Ylen koulumaailmaan sijoittuvassa draamasarjassa Jotain rajaa. Sen jälkeen hän on viihtynyt kameran edessä omana itsenään. 

Tähtitubettaja Henny Harjusola saa tänään uudet rinnat: "Otan silikonit, jotka eivät ole pienimmästä päästä" - kuvat! 

Tubettaja on Myyrän nuorin kilpailija, mutta hän ei usko, että siitä on ainakaan haittaa. Kilpailuvalteikseen hän laskee oveluuden ja valppauden, jotka ovat peräisin siitä, että Tube-kanavaa varten hänen on kehitettävä uusia ideoita jatkuvalla syötöllä.

Rap-artisti Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on ollut yksi maamme tunnetuimpia muusikoita jo vuosia. Pyhimys tekee musiikkia sooloartistina Pyhimyksenä sekä osana Teflon Brothers -poppoota yhdessä Heikki Kuulan ja Volin kanssa. 

Supersuosittu Pyhimys takoi rahaa - tienestit yli 200 000 euroa! 

Vuoden 2019 Emma-gaalassa Pyhimys teki historiaa voittamalla palkinnon kaikissa kuudessa kategoriassa, joissa hän oli ehdolla.

Myyrä-kisassa Pyhimys arvelee hyväksi puolekseen sen, ettei hän sorru ajattelemaan liian yksinkertaisesti vaan löytää asioista eri tasoja. Hän on mielestään myös niin taitava huijaamaan, että huijaa joskus jopa itseään.

Kulttuurin, median ja musiikin sekatyömies Wallu Valpio ilmaantui julkisuuteen 2000-luvun vaihteen tienoilla ensin Radio Cityn ja sittemmin Moon TV:n toimittajana. 

”Päärynäsiideri pitää lääkärin loitolla!” Tiesitkö näitä faktoja kohukirjan julkaisseesta Wallu Valpiosta?

Media-alan hommien lisäksi Wallu on nykyisin mukana politiikassa. Hän oli Helsingin Vasemmistoliiton ehdokkaana kuntavaaleissa vuonna 2017 ja ylsi varavaltuutetun paikalle. Hän on jo ilmoittanut olevansa mukana myös tämän vuoden kuntavaaleissa. 

Wallu vihaa häviämistä, mutta uskoo silti pärjäävänsä Myyrä-kisassa, koska osaa ottaa tarpeeksi rennosti. Hän aikoo nauttia pelistä, sillä jos voittoa tavoittelee hampaat irvessä, se johtaa vain virheisiin.

Myyrä MTV3-kanavalla tiistaisin 2.3. alkaen.