fbq
Uutiset
23.01.2021 11:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Mira Luoti ja Mika Haapasalo
PMMP:n Mira Luoti ja Happoradion Mika Haapasalo = taas ero!
Uutiset
23.01.2021 11:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

PMMP-yhtyeestä muistettavan Mira Luodin ja Happoradion kitaristi Mika ”AH” Haapasalon parisuhde on jälleen päättynyt.

Seiskan saamien tietojen mukaan on-off-pari on ollut erossa jo useita kuukausia.

Lue myös: Mira Luoti ja Happoradio-rokkari lapsineen rajussa kolarissa – kiidätettiin sairaalaan

  – Tällä kertaa vaikuttaa siltä, etteivät he palaa yhteen, sillä he ovat niin monta kertaa yrittäneet uudestaan. Mika on tapaillut muita naisia, ja hänellä on myös Tinderissä seuranhakuilmoitus, Seiskan lähteet kertovat.

Pariskunta perusti uusioperheen vuonna 2013. Mira ja AH saivat yhteisen lapsen 2014.

Lue myös: Romanssi rouhuaa uudestaan! Eronneet Mira Luoti ja Mika Haapasalo viettävät taas öitä yhdessä – paparazzikuvat!

Kaksikko ei yhteiskuvia juurikaan sosiaalisessa mediassa julkaise. Joulun 2019 perhe vietti kuitenkin Mikan Instagram-päivityksen mukaan Espanjassa.

Myrskyisä suhde

Seiska paljasti kesällä 2018, että muusikopari oli muuttanut eri osoitteisiin käytyään keväällä läpi todella riitaisan eron. Mika vahvisti asian Seiskalle.

– Mira on elämäni rakkaus, mutta uusioperheen ongelmat ajoivat meidät eri osoitteisiin. Olen tosi surullinen, raskastahan tämä on. Ehkä jonakin päivänä vielä kaikki on hyvin, sillä yrittämisen puutteesta meitä ei voi syyttää, hän tuumasi tuolloin.

Vuoden 2018 lopulla rakkausuhde näytti elpyneen jälleen uuteen lentoon.

Lue myös: Mira Luoti ja Happoradio-kitaristi Mika Haapasalo hankkivat salaisen piilopirtin – piskuinen mummonmökki 65 000 eurolla!

Pariskunta hankki salaisen piilopirtin Mäntsälästä vuoden 2019 alussa, jossa he yrittivät rakentaa suhdettaan uudelleen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »