fbq
Kotimaa
04.07.2021 16:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sirpa Selänne
Kuin kaksi marjaa: Sirpa ja Veera Selänne näyttävät hämmästyttävän paljon toisiltaan
Kotimaa
04.07.2021 16:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen, 51, vaimo Sirpa, 51, ja tytär Veera, 14, olivat kannustamassa lauantaina (3.7.) Teemua Bermuda-tennisturnauksessa. Moni perhettä esimerkiksi somessa seurannut on huomannut Veerassa ja Sirpassa huomattavaa yhdennäköisyyttä. Sirpakin kertoo kuulleensa tällaista kommentointia, mutta toisaalta näkee tyttäressään myös muita läheisiä.

- Veera näyttää minulta, mutta myös melko paljon edesmenneeltä anopiltani Liisa Selänteeltä sekä isältään Teemulta, Sirpa kertoi Seiskalle Kalastajatorpan paahtavassa helteessä.

Sirpa on iloinen siitä, että Veera lainailee nykyään myös hänen vaatteitaan.

- Veera harmittelee sitä, että minulla on pari numeroa pienempi jalka kuin hänellä. Muuten hän voisi käyttää kenkiänikin, Sirpa jutteli.

Lue myös: Huh, miten Veera Selänne on kasvanut! Kuin ilmetty äitinsä - katso Sirpa Selänteen hätkähdyttävä kuva!

Sirpa Selänne, Tessa Hiltunen ja Veera Selänne
Sirpan ja Veeran välissä Sirpan siskontytär Tessa.

Tuleva tennisammattilainen?

Veera harrastaa innokkaasti tennistä. Perheelleen hän on kertonut haaveilevansa jopa tennisammattilaisuudesta. Veera pelaa usein myös isänsä kanssa. Tämä on Sirpan mielestä kiva asia.

- Minä ajattelen kuitenkin niin, että mennään päivä kerrallaan. Ei kannata antaa Veeralle liikaa paineita tästä asiasta, Sirpa pohtii järkevästi.

Lue myös: https://www.seiska.fi/kotimaa/sirpa-selanne-jakoi-parhaat-kasvatusvinkkinsa-maria-veitola-suitsuttaa-selanteiden