fbq
Kotimaa
01.08.2021 10:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Joalin Loukamaa
Kuhertelua käsi kädessä! Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen romanttisina Turussa – kuva!
Kotimaa
01.08.2021 10:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Joalin Loukamaa ja häneen yhdistetty Julian Riikonen nähtiin viikko sitten sunnuntai-iltana Aurajoen rannoilla Turussa.

– Nuoret näyttivät onnellisilta, he kävelivät käsi kädessä ja kuhertelivat. Ympäristökin varmasti lisäsi romantiikkaa, kauniista Turusta turistaan.

Joalin ja Julian

Lue myös: Joalin Loukamaa esitteli upeaa kroppaansa paahtavassa helteessä ja jysäytti uutispommin: ”Olen hermostunut ja niin innoissani!”

Joalinin ja entisen Salatut elämät -näyttelijä Julianin suhde on puhuttanut paljon kesän aikana. Kesäkuussa kaksikko nähtiin Helsingin Narinkkatorilla hauskoissa tunnelmissa.

Tanssijakaunotar oli käväisemässä torin laidalla olevassa kuppilassa, josta hän poistui Julianin kanssa. Kaksikko meni tarkastelemaan torin ruokakojun tarjontaa, jolloin nälkäiset lokit iskivät heidän kimppuunsa ja yrittivät anastaa osan Julianin yöpalasta.

Lue lisää ja katso kuvat: Ensimmäiset yhteiskuvat! Joalin Loukamaa ja ex-Salkkarit-tähti joutuivat pulaan ruokaroistojen kanssa – hurja kuvasarja!

Heinäkuussa Joalin kommentoi vähäsanaisesti hänen ja Julianin paljon spekuloitua suhdetta. Joalin ei myöntänyt, muttei myöskään kiistänyt suhdetta.

– Olemme tehneet todella paljon töitä yhdessä, ja olemme erittäin hyviä ystäviä ainakin, hän kiherteli.

Joalin muisteli Seiskalle tavanneensa Julianin viime syksynä.

– Hän on hyvin samanlainen ihminen kuin minä ja jakaa samanlaiset mielipiteet ja arvot kanssani. Julianilla on niin sanotusti jalat maassa, ja hän on myös erittäin taidokas kuvaaja.

Lue myös: Joalin Loukamaa puhuu vihdoin läheisistä väleistään ex-Salkkarit-näyttelijä Julian Riikosen kanssa: ”Jaamme samanlaiset mielipiteet ja arvot”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »