fbq
Krista Kosonen

Krista Kosonen yllättää bikineissä! Mammalomalainen nauttii kesästä saaristossa

Näyttelijä Krista Kosonen, 39, sai puolisonsa, elokuvaohjaaja Antti J. Jokisen, 54,  kanssa poikavauvan juhannuksena.

Krista Kosonen jakoi suloisen kuvan juhannusvauvastaan: "Nämä päivät"

Krista julkaisi perjantaina Instagramiin kuvan, jossa hän on pukeutunut oranssihtaviin, piparireunaiseen bikiniyläosaan sekä suurilieriseen tummaan hattuun ja aurinkolaseihin. Kaulassaan hänellä on kullanvärisiä riipuksia.

Krista ei kirjoittanut kuvaansa muuta saatetekstiä kuin lierihattuemojeita ja auringon kuvia. Hän laittoi sijaintitiedoikseen Pikku-Nauvon saariston.

- Yritin tihrustella mitä emojia olit laittanut kommenteiksi. Luulin eka nimittäin että kakkakasa on saanut vihreän hännän. Lopulta erotin lierihatun! yksi kommentoija kirjoittaa hauskasti kuvan kommenttikentässä.

Krista on päivitellyt saaristotunnelmiaan myös Instagramin tarinat-osioon. Hän on ollut esikoistyttärensä Selman, 6, sekä koiransa kanssa luontokävelyllä. Luontopolun vierestä on löytynyt mustikoita.

Krista on myös vinkannut someseuraajilleen oivaa kesälukemista. Krista suosittelee Elizabeth Stroutin Voi William! -romaania.

Krista on myös julkaissut suloisen söpistelykuvan yhdessä poikavauvansa kanssa. Kuvassa pienokainen lepuuttaa päätään Kristan rinnan päällä.

Kuluneella viikolla Krista päivitteli someen kuvan vaunulenkiltä Helsingistä.

Krista Kosonen lähti kylille vauvan kanssa - tällainen on näyttelijän mammatyyli!

Näyttelijän mammatyyliin kuuluvat mustat housut ja keltainen takki. Myös lippis ja aurinkolasit lukeutuvat kesävarustukseen.

Kristalla on riittänyt viime vuosina hurjasti töitä. Hän tähditti muun muassa elokuvia Helene ja Tove. Hänet on nähty myös kansainvälisissä tv-sarjoissa kuten Mister8, Beforeigners ja The Swarm.