fbq
krisse salminen

Krisse Salmiselta vakava avautuminen: ”Toivon, että oikeus vielä tapahtuu”

Seiska kertoi eilen keskiviikkona (25.5.), että Grease-musikaalin tuotantoyhtiö on hakenut konkurssia.

Kyseessä on näyttelijä Johan Storgårdin tuotantoyhtiö AMFI Musicals. Musikaalin ensi-ilta oli 21. huhtikuuta, ja viimeinen esitys pidettiin 13. toukokuuta.

16. toukokuuta tuotantoyhtiö jätti konkurssihakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. 

Marco Bjurströmin ja Peter Pihlströmin ohjaamaa musiikkinäytelmää tähdittivät vuoden 2022 tangokuningatar Heta Halonen sekä laulaja Mikael Saari. Pienemmissä rooleissa nähtiin esimerkiksi radiojuontaja Esko Eerikäinen sekä Krisse Salminen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Grease-musikaali ajoi tuotantoyhtiön konkurssiin - Esko Eerikäiseltä katkera tilitys: "Todella v*ttumainen asia"

Esko on Instagram-videotarinoissaan tilittänyt konkurssin vaikutuksista häneen.

– Yrittäjällä on aina se riski, että tekee töitä eikä saa rahojaan. Viikko sitten suurin piirtein tuli ilmoitus, että tuotanto, jossa tehtiin Grease-musikaali, hakeutuu konkurssiin. Saa nähdä, tuleeko niitä rahoja koskaan edes saamaan, Esko totesi.

Nyt myös Krisse haluaa kertoa oman näkemyksensä aiheesta. Hän julkaisi Instagram-päivityksen aiheesta eilen keskiviikkona.

Pettynyt Krisse mainitsee olleensa yllättynyt siitä, että tuotantoyhtiön konkurssin myötä hän voi mahdollisesti jäädä ilman palkkaa. 

– Suurella sydämellä olin mukana nyt surullisen kuuluisassa Greasessa. Luotin siihen että työstä maksetaan palkka. Olin myös tietämätön siitä että yrittäjänä laskuttaessani en ole turvassa jos tuotanto hakeutuu konkurssiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Iki-ihana Krisse Salminen täytti 47 - katso kuvat vuosien varrelta!

Krisse julkaisi kuvan musikaalin kulisseista ja iloitsee saaneensa työskennellä niin ihanien ihmisten kanssa. Hän toivoo, että asiat vielä järjestyvät. 

Toivon että oikeus vielä tapahtuu ja kaikki asianomaiset ihanat ihmiset saavat palkkionsa. Kaikesta huolimatta kuvassa olevat muijat on parhautta ja kevät oli onnellinen. Kyllä harmittaa. Huoh, Krisse kirjoittaa Instagramissa.