Vain Seiskassa!
Marika Fingerroos

Näin ronskia materiaalia Marika Fingerroos julkaisee K18-sivustolla rinnat ja alapää paljaana - valtava ero sensuelleihin somekuviin verrattuna!

Uutiset | 30.10.2020 12:42

Kohukaunotar Marika Fingerroos, 41, on ollut julkisuudessa jo yli 15 vuotta, eikä kiinnostus vaaleaa glamour-mallia kohtaan ole juurikaan hiipunut vuosien varrella.

Marikaa seuraa pelkästään Instagramissa yli 26 000 ihmistä, ja kuten Seiska kuukausi sitten uutisoi, hän päätti hiljattain tehdä uuden aluevaltauksen ja tarjota lisää katseltavaa faneilleen.

Lue lisää: Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla!

Marika teki tilin aikuisille suunnatulle OnlyFans-sivustolle, jossa hän on alkanut jakaa rohkeita kuvia ja videoita. OnlyFans on K18-sivusto, jossa kuka tahansa voi julkaista kuvia ja videoita ja pyytää niistä kuukausimaksua seuraajiltaan. Sivuston sisältö on pääosin paljasta pintaa ja aikuisviihdettä.

Marika pyytää seuraajiltaan 11 dollarin eli 9,40 euron kuukausimaksua. Seiska päätti tarkistaa, millaisia videoita ja kuvia Marika on jakanut OnlyFansissa, jonka sisältö ei ole julkista.

Aktiivista päivittämistä

Liityttyään OnlyFansiin Marika on julkaissut sivustolla 18 kuvaa ja kahdeksan videota. Kuten arvata saattoi, Marikan kuva- ja videomateriaali on täynnä paljasta pintaa, eivätkä sovellu alaikäisten nähtäville.

Marika poseeraa useissa kuvissa ronskisti täysin alasti, joten kohukaunottaren muodot tulevat hänen seuraajilleen tutuiksi. Hän on julkaissut alastonkuvia saunasta, rantakalliolta, keittiöstä, hiekkarannalta, kylvystä sushilautasen ääreltä sekä sängyltä samppanjalasit edessään. Lisäksi hän on julkaissut todella pornahtavan lähikuvan alastomasta pepustaan.

Lue myös: Nyt on kieli pitkänä! K18-sivustolla poseeraavan Marika Fingerroosin hillitön povi ei pysy liiveissä: ”Naisella on oikeus olla naisellinen” – kuva!

Vaikka Marika poseeraa kuvissa alasti, hän on tarkoin peittänyt tai asetellut otoksista piiloon nänninsä ja alapäänsä, joten aivan täysin pornografisia otokset eivät ole, vaikka kuvat voikin selkeästi luokitella aikuisviihteeksi.

Videoissa nännit ja alapää paljaana

Videoissa Marika on ollut vielä aavistuksen rohkeampi. Hän on julkaissut videoita esimerkiksi suihkusta ja kylvystä ja niissä, hänen nänninsä näkyvät hiusten ja kylpyvaahdon alta. Myös Marikan alapää vilahtaa videoissa.

Marika on julkaissut OnlyFans-tilillään myös videoita ja kuvia, joissa hän poseeraa hyvin eroottisissa alusvaatteissa. Yhdessä videossa hän tarjoaa totaalisen paljastavat näkymät peppuunsa, kun hän tekee peppureeniä stringeissä ja kamera on kuvannut treeniä suoraan takaapäin.

Lue myös: Ohoh! Marika Fingerroos hätkäyttää rinnat paljaana – tätä kuvaa ei kannata zoomailla julkisilla paikoilla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön marika.fingerroos (@marika.fingerroos) jakama julkaisu

Erotiikkaa Marikan K18-tilillä siis on erittäin paljon, ja ero hänen Instagram-tilinsä sisältöön on erittäin roima. Instagramissakin Marika vilauttelee rintavakoaan ja poseeraa uhkeita muotoja esittelevissä asuissa, mutta OnlyFansissa materiaali on huomattavasti ronskimpaa.

Katso Seiskan rohkeat kuvat: Marika Fingerroos riisui kaiken – kohukaunotar kylpee syntisessä hotellihuoneessa: ”Jos vain tietäisit, mitä kaikkea täällä on tehty!”

Alla Marikan rohkeimpia Instagram-kuvia, jotka eivät kuitenkaan ole eroottisuudessaan mitään verrattuna Marikan OnlyFans-kuviin ja -videoihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home Friday ❤️ #friday #relaxed #home #sparklingwine

Henkilön marika.fingerroos (@marika.fingerroos) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let's make today a good day🥰 #bath #body #sushi #blogger #curves #goodvibes #wednesday

Henkilön marika.fingerroos (@marika.fingerroos) jakama julkaisu

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!