fbq
samu haber

Koronalle altistunut suomirokkari laulaa metallia - Samu Haberin Rammstein-vedolla iloinen vastaanotto: ”Nauroin katketakseni!”

Suomalainen rokkitähti Samu Haber, 44, kertoi viikonlopun aikana, että on sairastunut koronavirukseen. Tauti ei ole silti lannistunut muusikkoa, koska julkaisi hulvattoman videon omalla Instagram-tilillään. Lyhyessä pätkässä on pieni maistiainen Samun roolista saksalaisessa the Voice -laulukilpailussa, jossa hän on yksi tähtivalmentajista. 

Samun julkaisemassa videossa hän laulaa erittäin maineikkaan Rammstein-yhtyeen kappaletta Sonne. Bändi tunnetaan industrialmetallimusiikin yhtenä suurimpana pioneerina. Bändin musiikkityyli siis eroaa hyvin paljon siitä Sunrise Avenue -yhtyeen rokkimusiikista, mistä Samu tunnetaan. 

Samu Haberilla todettiin koronavirus – muistutti ihmisiä tärkeästä huomiosta 

Videolla Samu laulaa irlantilaisen muusikon Rea Garveyn, 47, kanssa, joka on myös valmentajana saksalaisessa laulukilpailussa. Molemmat muusikot karjuvat saksalaista metallimusiikkia hyvin uskottavasti. 

Samun videolla kuuluu hulvatonta naurua, kun heitä kuuntelevat ihmiset innostuvat miesten esiintymisestä. Rokkitähden julkaisun kommenttikentissä innostuttiin myös Samun metallilaulusta. 

- Tämä oli parasta, mitä olisi voinut koskaan tapahtua. Tahdon teiltä kokonaisen albumin Rammstein-tulkintoja, eräs hehkuttaa. 

- Nauroin katketakseni, kun aloit laulamaan Rammsteinia, toinen kertoo.

Samu Haber hassuttelee gaalavaatteissa - käytti vanhaa uutisjuontajien kikkaa: totuus hienosta asukokonaisuudesta paljastuu laajakuvasta

Haberin osuutta Suomea kohauttaneessa Katiska-huumevyyhdissä käsiteltiin syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa. 

Samu Haberille tiedossa merkittävä lovi lompakkoon? Hankitun kokaiinin grammahinnaksi voi tulla yli 6 500 euroa!

Syyttäjän mukaan Haber hankki Niko Ranta-aholta kesän 2019 Ruisrockissa viisi grammaa kokaiinia ja myös käytti ainetta. Haber on myöntänyt käytön, mutta arvioi hallussaan olleen määrän 0,2 grammaksi.

Syyttäjä vaatii Haberille kolmen kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta tai 90-100 päiväsakon suuruista tuntuvaa sakkorangaistusta. 

Yli 40 000 euron venekaupat?! Katiska-käräjillä koronakaranteenia korostanut Samu Haber hylkäsi kasvomaskin veneliikkeessä – kuvat! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) on