Katso kuvat!

Samu Haber hassuttelee gaalavaatteissa - käytti vanhaa uutisjuontajien kikkaa: totuus hienosta asukokonaisuudesta paljastuu laajakuvasta

Uutiset | 10.10.2020 15:08

Laulajakomistus Samu Haber, 44, julkaisi Instagramissa hauskan kahden kuvan päivityksen. Julkaisun ensimmäisessä otoksessa näyttää siltä kuin Samu olisi pukeutunut upeisiin juhlavaatteisiin. Seuraavasta kuvasta kuitenkin paljastuu huvittava totuus, että Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuva on heittänyt ykköset ylleen vain yläkropan osalta. 

- Korona-ajan pukeutumiseni, kun liityin ystävieni seuraan varainkeruutapahtumaan verkon välityksellä.  Minulle neuvottiin pukeutua gaalaa varten, mutta vartaloni yläosa olisi vain näkyvissä, Samu kertoo. 

Kekseliäs komistus käyttikin vanhaa uutisjuontajien kikkaa, josta on vitsailtu komediaelokuvissa. Vitsin mukaan uutisjuontajat pukeutuvat tv-lähetyksiä varten siististi ainoastaan vartalon yläosasta, koska uutisankkurin pöytä piilottaa kropan alaosan. 

Samalla tavalla Samu oli pitänyt jaloissaan rennot collage-shortsit ja punaiset sukat, eikä hänen tarvinnut täysin tälläytyä varainkeruuta varten. 

Lue myös: Samu Haber unohti koronakaranteenin nopeasti: paineli Katiska-käräjiltä venekaupoille ilman maskia – kuvat Seiskassa!

Katiskassa

Haberin osuutta Suomea kohauttaneessa Katiska-huumevyyhdissä käsiteltiin syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa. 

Lue lisää: Samu Haberille tiedossa merkittävä lovi lompakkoon? Hankitun kokaiinin grammahinnaksi voi tulla yli 6 500 euroa!

Syyttäjän mukaan Haber hankki Niko Ranta-aholta kesän 2019 Ruisrockissa viisi grammaa kokaiinia ja myös käytti ainetta. Haber on myöntänyt käytön, mutta arvioi hallussaan olleen määrän 0,2 grammaksi.

Syyttäjä vaatii Haberille kolmen kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta tai 90-100 päiväsakon suuruista tuntuvaa sakkorangaistusta. 

Samu Haber Helsingin Kärjäoikeudessa kuva Panu Hörkkö
Samu vastaili toimittajien kysymyksiin Helsingin kärjäoikeuden tiloissa syyskuussa. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!