Vain Seiskassa!
Lauri Markkanen

Koripalloilija Lauri Markkanen ja Verna-rakas ulkoiluttivat lapsiaan rennosti hienostoalueella - paparazzikuva

Kotimaa | 15.08.2021 10:01

Huippukoripalloilija Lauri Markkanen, 24, on viime viikkoina näkynyt tiuhaan urheilu-uutisten pääotsikoissa. Laurilla kun on ollut käynnissä uransa kannalta erittäin tärkeät sopimusneuvottelut.

Tämän Seiskan mennessä painoon tilanne oli se, että Laurin ja Chicago Bullsin yhteistyö oli päättymässä.

Lue myös: Huhut NBA-siirrosta käyvät tulikuumina: Seiska löysi koristähti Lauri Markkasen Helsingistä leppoisissa tunnelmissa – kuvat Seiskassa!

Seiskan paparazzi bongasi Laurin perjantaina (6.8.) Helsingin Ullanlinnasta. NBA-tähti vietti perheensä kanssa laatuaikaa leikkipuistossa, eikä Laurista näkynyt ainakaan päällepäin, että sopimustilanteesta olisi aiheutunut stressiä.

Leikkien tauottua Lauri kasasi joukkonsa kokoon. Perheen esikoinen pääsi isin hartioille, ja Verna-vaimo sai kunnian työntää rattaissa olevaa alle vuoden ikäistä pienokaista.

laurin perhe
Pitkänhuiskea Lauri huomataan, missä ikinä hän liikuukin. Kuvassa Verna-vaimo ja perheen lapset.

Lauri oli pukeutunut rennosti shortseihin ja lippikseen, kun puolestaan Verna-puolison yllä nähtiin farkut ja tumma neule.

Perhe suuntasi kohti Kaivopuiston suurlähetystöaluetta, josta Lauri osti perheelleen hiljattain luksuskodin. Koripalloilija pulitti jugendtalo-osakkeestaan noin miljoonan.

Kiperästä sopimustilanteesta huolimatta Lauri ei ole jäämässä puille paljaille, sillä tähti on tienannut urallaan jo noin 17,5 miljoonaa euroa.

Lue myös: NBA-tähti Lauri Markkanen täytti vuosia – harmitteli outoja synttäreitään: En voinut viettää aikaa perheeni kanssa! 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!