Uutiset

NBA-tähti Lauri Markkanen täytti vuosia – harmitteli outoja synttäreitään: En voinut viettää aikaa perheeni kanssa! 

23.05.2020 16:31

Kansainvälisen koripallon huippuliiga NBA:ssa pelaava Lauri Markkanen päivittelee eriskummallista syntymäpäiväänsä 22. toukokuuta Instagramissa. 

- Syntymäpäiväni oli hieman erilainen tällä kertaa, kun en voi viettää sitä perheeni enkä ystävieni kanssa, Lauri valittaa.

Lue lisää: Lauri Markkanen julkaisi suloisen kuvan pienestä pojastaan: ”Hurrasi minulle lämmittelyn aikana” -kuva! 

Suomalainen urheilutähti täytti 23-vuotta koronan keskellä, joka selkeästi harmittaa Lauria. Hän ei voinut viettää juhlapäiväänsä läheistensä kanssa tiukkojen koronakaranteenirajoitusten takia. 

- Arvotan kaikkia upeita ihmisiä ympärilläni ja toivon, että näen teidät kaikki pian. Pysykää turvassa, Lauri pyytää.

Legendaarisessa joukkueessa

Lauri on pelannut kolme kautta NBA:ssa Chicago Bulls -joukkueessa, jonka teki hyvin legendaariseksi maineikas Michael Jordan 90-luvulla. Michael on ollut niin ylivoimainen urheilija, että hänen nimensä ja peliaikansa Bullsisa muistavat myös lajista täysin tietämättömät.

Lue lisää: Lauri Markkanen paljastaa illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa - tuhansien eurojen vuokrakoti!

Lauri sonnustautui saman jengin väreihin vuonna 2017, kun hänet valittiin pohjoismaiden historian aikaisimmalla valintakierroksella NBA:han pelaamaan. Hänet kaappasi tuolloin Minnesota Timberwolves -joukkue, joka kauppasi hänet suoraan Chicago Bullsiin. 

Lauri markkanen
Lauri Markkanen nappaamassa levypallon tiukassa puolustustilanteessa. 

Huono vuosi

Laurin kolmas kausi NBA:ssa ei mennyt kovin nappiin, vaikka hän avasi sen sivuamalla piste-ennätystään. Sen jälkeen kuitenkin hänen pelitaitonsa putosivat kuin lehmän häntä, koska hän pelasi huonommin kuin koskaan Bullsin väreissä. Sen syyksi paljastui kuitenkin lantion rasitusmurtuman alku tammikuussa 2020, jonka jälkeen hän joutui yli kuukauden kestävälle sairaslomalle. Loma on siitä asti jatkunut myös muilla NBA-pelaajilla, kun liigan koriskentät tyhjenivät tyystin koronaviruksen aiheuttaman pelikiellon takia maaliskuussa 2020. 

Laurii markkanen lauri markkanen
Lauri Markkanen donkkaa tykimmin kuin moni muu suomailainen. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!