fbq
arttu kuosmanen

Kohurokkarin törkysekoilut! Archie Cruzin omakehu haisee kotikatsomoon asti: ”Mä oon v*tun hyvä nu**ii" - nettivideo poistettiin välittömästi

Kohuista toiseen juokseva rokkitähti Arttu Kuosmanen eli Archie Cruz, 28, hämmensi jälleen kerran suomalaisia erikoisella käytöksellään. Tällä kertaa hän herätti negatiivista huomiota Big Brother- ja Selviytyjät-ohjelmista tutun Kristian Heiskarin kanssa. He julkaisivat suoran podcast-ohjelman Lainsuojattomat, jossa kaksikon käytös ihmetytti katsojia.

Podcastin avausjakso julkaistiin viime viikonlopun aikana YouTube-sivustolla, ja se poistettiin hyvin pian netistä.  

Syy videon poistamiseen on ilmeinen, koska Archie laukoi siinä törkeyksiä jatkuvasti. Hän muun muassa ylisti sukuelimensä koko ja seksitaitojaan. Lisäksi Archie käytti asiatonta kieltä eräästä muusikosta.

Videolla Krisu ja Archie kailottivat kovaan ääneen, etteivät ole puhumassa musiikista tai tosi-tv-ohjelmista. 

- Puhutaan pelkästään viinasta ja huorista, Archie kuulutti.

 Archie Cruz muistelee haikeana Alexi Laihon poismenoa: ”Kävimme järvellä silloisten tyttöystäviemme kanssa ja joimme samppanjaa” 

Archie ehdotti juontoparilleen, että he näyttäisivät sukupuolielimiään kameralle. Krisun puheiden takia rokkari kuitenkin jätti peniksen näyttämisen väliin ja esitti puolestaan paljasta takamustaan kameralle. 

Krisu yritti ohjata keskustelua asiallisempaa suuntaan kysymällä muusikolta kitaran soitosta.

Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-ilta.  Kuvassa Middy Cruz eli Mitja Toivonen, Johnny Cruz eli Joonas Parkkonen ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen - Santa Cruz.  Seiska / Ari Lahti.
Laulajan kännisekoilut olivat muille yhtyeen jäsenille liikaa maaliskuussa 2018, kun he lähtivät bändistä kesken kiertueen. Kuvassa Mitja Toivanen, Joonas Parkkonen ja Arttu Kuosmanen.

- On kaksi asiaa, missä mä oon v**tu hyvä. Mä oon v**tu hyvä nussii, ja sit mä oon v**tun hyvä soittaa skebaa. Ne on molemmat mun veressä. Mitä muut sä tarviit? Kitaran soitto on tuonut mulle v*tusti pil**u, Arttu laukoi.

Kristian oli onnistunut saamaan ohjelmaan Olarin panimon sponsoriksi, joka vetäytyi heti jakson nähtyään diilistä. 

 Big Brother Suomi-kilpailijoiden tulot: kaljaa kittaavalla Krisulla kunnon palkka, Tarinalla ja Kevinillä liki olemattomat tienestit, Timo ylivoimainen tulokunkku - lue Seiskan selvitys! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Tämä sisältö ei todellakaan ole meidän arvojen mukaista. Sisältö sekä konsepti ovat täysin erilaisia, mitä meille oltiin alun perin Kristianin puolesta kerrottu. Jos olisimme tienneet, että tällaista on luvassa, emme olisi missään nimessä lähteneet mukaan. Jatkossa emme sponsoroi kyseisiä henkilöitä emmekä tällaisia konsepteja. Tästä on ilmoitettu Kristianille. Pahoittelemme tapahtunutta myös meidän puolesta, panimo tiedotti videon kommenteissa.